Digitala
kundupplevelser
för retail

Branschens bästa lösningar

Vi vet att ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse lägger grunden för allt vi gör. Genom att förstå de unika utmaningarna som kedjor inom retail står inför kan vi skräddarsy branschens bästa lösningar för att möta behoven. Vi hjälper er att navigera i dagens föränderliga värld där transformationen av konsumenternas beteende ställer nya krav på er IT-miljö.

Att skapa en sömlös köpupplevelse, oavsett om kunden besöker er i den fysiska butiken eller online, kräver en trygg infrastruktur med korta svarstider. Vi är övertygade om att kombinationen av våra helhetslösningar och en lång erfarenhet av att jobba med verksamheter inom retail ger oss goda förutsättningar att axla rollen som en nära partner genom hela er digitala resa. 

Proaktiv projektledning

Framtidens aktörer behöver anpassa sina digitala lösningar utifrån kundens behov för en smidig och innovativ köpupplevelse. Med fokus på flexibilitet och utgångsläge, stöttar våra konsulter och projektledare er oavsett om det gäller ett komplext förändringsuppdrag eller hantering av hela projekt såsom nyöppning av butik.

Genom ett proaktivt arbetssätt hanterar vi all teknik, användaranpassar och säkerställer att ni står rustade med rätt digitala handelslösningar vid varje nyetablering.

Snabb och smidig hantering av kritiska funktioner

Vi värnar om er verksamhet, era medarbetare och såklart era kunder och vet att en fungerande POS-enhet är A och O för att den dagliga driften ska fungera på ett smidigt sätt. Därför hjälper vi er med hantering, utbyte och konfiguration av kassaenheter. Det resulterar i att ni snabbt kan få full funktionalitet på en kritisk funktion om olyckan väl är framme. Vi kan hantera ert lager av utbytesenheter och står standby för att konfigurera och skicka ut nya enheter samt hanterar alltid dialogen med samtliga tredjepartsleverantörer.

Vi arbetar i nära samarbete med flertalet partners inom POS, kvittoskrivare och betalterminaler för att kunna vara en oberoende partner som vågar ifrågasätta värdet på leveransen.

Öka kundförståelsen med rätt dataanalys

Genom att arbeta datadrivet med fokus på automatiserade processer och rätt dataanalys skapar vi nya möjligheter för att ta er verksamhet och kundförståelsen till en ny nivå. Därför ser vi till att er information flödar på ett säkert sätt, med full tillgänglighet och snabba svarstider så att ni kan omvandla er data till värdefulla insikter.

  Läs mer om våra tjänster

En servicedesk i världsklass

Tack vare vårt verksamhetsnära arbetssätt har vi byggt en servicedesk i världsklass, med ett genuint engagemang för att förstå användarens behov. Vår supporthantering innebär en kundnära kontakt för samtliga applikationer och med en bred kompetens inom flertalet POS-system.

Kontakta oss

Några av våra kunder inom retail

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom retail till en trygg och stabil IT-miljö som följer marknadens föränderliga behov och snabba beteendeskiften. Här är ett urval av Nordlos kunder inom retail:

Rapport: Kom närmare framtidens detaljhandeln

Digitaliseringsgraden inom handeln har accelererat under de gångna året och våra konsumtionsvanor har blivit alltmer avancerade. Tillgång till mer och bättre data gör att vi enklare kan utöka vår kunskap och därmed basera fler av verksamhetsbesluten på faktiska analyser och slutsatser. 

Vi har i samarbete med Radar tagit fram en rapport som sammanfattar utmaningar och trender som kommer växa sig allt starkare inom detaljhandeln och IT. 

Läs rapporten

Läs mer om digitala lösningar för detaljhandeln

Radar leverantörundersökning 2022

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO-standarder och tionde år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? 

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta den bästa IT-lösningen för din verksamhet. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Kristofer Lindström
Key Account Manger
Tel: 073-946 14 49
kristofer.lindstrom@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare