Retail

Välkommen till Nordlo för retail. Genom ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för er verksamhet.

Kunder    Läs vår branschrapport

Branschens bästa lösningar

Vi vet att ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse lägger grunden för allt vi gör. Genom att förstå de unika utmaningarna som kedjor inom retail står inför kan vi skräddarsy branschens bästa lösningar för att möta era behov. Vi hjälper er att navigera i dagens föränderliga värld där transformationen av konsumenternas beteende ställer nya krav på er IT-miljö.

Att skapa en sömlös köpupplevelse, oavsett om kunden besöker er i den fysiska butiken eller online, kräver en trygg infrastruktur, enkla betallösningar och innovationskraft. Vi är övertygade om att kombinationen av våra helhetslösningar och en lång erfarenhet av att jobba med verksamheter inom retail ger oss goda förutsättningar att axla rollen som en nära partner genom hela er digitala resa. 

Vi är nära i vardagen

Vi värnar om er verksamhet, era medarbetare och såklart era kunder och vet att butiksdriften är avgörande för att verksamheten ska fungera på ett tillfredsställande sätt. Verksamhetskritiska system, POS-enheter och betallösningar behöver vara tillgängliga i stort sett dygnets alla timmar, därför hjälper vi er med support och butiksdrift, och står standby ifall ersättningsenheter behöver skickas ut. 

Våra kunder

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom retail till en trygg och stabil IT-drift som följer marknadens föränderliga behov och snabba beteendeskiften. Här är ett urval av Nordlos kunder inom retail:

Datadrivet är framtiden

Genom att arbeta datadrivet med fokus på automatiserade processer och rätt dataanalys skapas nya möjligheter för att ta er verksamhet och kundförståelsen till en ny nivå. Därför ser vi till att er information flödar på ett säkert sätt, med full tillgänglighet och snabba svarstider så att ni kan omvandla er data till värdefulla insikter och skapa bättre kundresor.

Moln & Infrastruktur

Vi hjälper er med er molnresa - oavsett om det är till våra säkra privata moln i nordiska datacenters, till det publika molnet eller en hybridlösning. 

Modern arbetsplats

Genom vår prisbelönta servicedesk får era medarbetare bästa möjliga support. Vi hjälper er med en helhetslösning anpassad efter behoven på er arbetsplats. 

Säkerhet

Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet för att minska era sårbarheter och förbättra er cybersäkerhet. Vi hjälper er med såväl teknisk, taktisk och strategisk säkerhet. 

Applikationer & utveckling

Vi hanterar applikationsförvaltning och -utveckling, integration, SaaS med bästa support och hög grad av flexibilitet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för er verksamhet.

Digital verksamhetsutveckling

Vi effektiviserar er verksamhet genom digitala verktyg och data. Genom att nyttja befintlig data och digitaliseringens kraft, tar vi fram lösningar som förenklar och förbättrar för både er organisation och samhället runt er.

Vad behöver ni?

Läs mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss för att bolla idéer.

Alla våra tjänster

Rapport: Framtidens detaljhandeln

Digitaliseringsgraden inom handeln fortsätter accelerera och våra konsumtionsvanor har blivit alltmer avancerade. Tillgång till mer och bättre data gör att detaljhandeln kan bygga bättre kundresor och basera fler av verksamhetsbesluten på faktiska analyser och slutsatser. 

Vi har i samarbete med analyshuset Radar tagit fram en rapport som sammanfattar utmaningar och trender som kommer växa sig allt starkare inom detaljhandeln och IT. 

Läs rapporten

Varför Nordlo

Kom närmare
digital harmoni

Vi vill vara nära våra kunder. Därför ser vi till att lära känna din verksamhet på djupet. Med våra lösningar anpassade efter dig och dina medarbetare minskar avståndet mellan teknik och användare, och låter er fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Nära samarbete

För dig som kund är Nordlo en partner som alltid finns nära. Vi förstår din verksamhet och bygger vår leverans på nära samarbete och hög service.

Hållbarhet i fokus

Vi vägleder dig mot hållbara digitala lösningar som utvecklar din organisation och tar ansvar för samhället.

Ansvar för helheten

Genom att lämna över hela eller delar av er IT till oss skapar vi lösningar anpassade efter ditt företags unika behov så du kan fokusera på annat.

Vi driver förändring

Vi arbetar för ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans förbättrar, utmanar och utvecklar nya vägar som driver din verksamhet framåt.

Kundcase och branschartiklar

KUNDCASE

Gina Tricot fördjupar samarbetet med Nordlo

Nordlo inledde uppdraget som IT-leverantör till Gina Tricot redan 2016. Då med en total genomlysning av hela IT-miljön, bland annat nätverk, servermiljö och backupplösningar. 

PRESS

Kicks fortsätter sin expansiva resa med IT från Nordlo

Efter fem år med avbrottsfri IT har KICKS och Nordlo skrivit ett nytt avtal om fortsatt samarbete i ytterligare fyra år.

BLOGG

Så ska du tänka kring IT-drift för butik

Läs om komplex infrastruktur av kassasystem, betalningslösningar, lagerhållning, säkerhetslösningar och e-handelsplattformar som ska fungera sömlöst och integrerat utan avbrott.

PRESS

Modejätten Eton väljer Nordlo för att öka tillväxttakten

- IT är vitalt för oss, framför allt inför framtiden där kunderna, konkurrenterna och branschen också blir alltmer digital, säger Carl-Axel Rosendahl, Business Tech Director på Eton.

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och elva år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? 

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta den bästa IT-lösningen för din verksamhet. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Kristofer Lindström
Key Account Manger, Affärsområde National 
Tel: 073-946 14 49
kristofer.lindstrom@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare