Förbättra er
verksamhet
med rätt
IT-tjänster

Vi är Nordlo – en nordisk IT- och digitaliseringspartner som hjälper företag och organisationer att förbättra sin IT-miljö genom skalbara lösningar för både verksamhetsbehov och medarbetare.

Med ett brett tjänsteerbjudande inom IT tar vi ett helhetsåtagande för våra kunders IT-miljö och digitalisering.

Kontakta oss

Oavsett om du redan samarbetar med oss eller bara är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att växa genom våra IT-tjänster – hör av dig!

Kontakta oss

Varför Nordlo

Kom närmare
digital harmoni

Vi vill vara nära våra kunder. Därför ser vi till att lära känna din verksamhet på djupet. Med våra lösningar anpassade efter dig och dina medarbetare minskar avståndet mellan teknik och användare, och låter er fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Nära samarbete

För dig som kund är Nordlo en partner som alltid finns nära. Vi förstår din verksamhet och bygger vår leverans på nära samarbete och hög service.

Hållbarhet i fokus

Vi vägleder dig mot hållbara digitala lösningar som utvecklar din organisation och tar ansvar för samhället.

Ansvar för helheten

Genom att lämna över hela eller delar av er IT till oss skapar vi lösningar anpassade efter ditt företags unika behov så du kan fokusera på annat.

Vi driver förändring

Vi arbetar för ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans förbättrar, utmanar och utvecklar nya vägar som driver din verksamhet framåt.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare