HomeTjänster

Digitalisering för
vardag och framtid

Nordlo är en nordisk IT- och digitaliseringspartner som med närhet till kundens verksamhet hjälper företag och organisationer att förbättra sin IT-miljö. Vi arbetar inom de flesta branscher, med allt från specifika tjänster till komplexa upphandlingar. Med vår hjälp får du en fungerande vardag och någon som hjälper dig att navigera rätt bland framtidens utmaningar.

 

Få vardagen att fungera med rätt IT-stöd

För att få vardagen att fungera så behövs skalbara IT- lösningar som är anpassade för era medarbetare och er verksamhet. Allt paketerat så att ni förstår vad ni betalar för och hur det fungerar. Här hittar du mer information om IT-tjänster för vardagen.

IT-tjänster Vardag

För att era medarbetare ska få en fungerande vardag förser vi er med alltifrån datorer, skärmar och mobiltelefoner till andra digitala hjälpmedel.

Oavsett om er data ska lagras på en lokal server, i molnet eller i en hybridlösning så möter vi era behov. Vi hanterar även kommunikation till er plattform.

Nordlo ser till att era applikationer är tillgängliga, förvaltas rätt och utvecklas samt säkerställer de integrationer som behövs mellan befintliga och nya system.

För att er verksamhets IT ska fungera effektivt, erbjuder Nordlo en kundnära supporthantering (SPOC) som tar hand om hela er IT-miljö.

Kliv in i den digitala framtiden

Tillväxt och överlevnad ställer idag höga krav på digitalisering. Vi hjälper er att navigera mellan möjligheterna inom IT, för att skapa lösningar som möter era digitaliseringsbehov. Det är så vi utvecklar lösningar som gör verklig skillnad för er verksamhet.

IT-tjänster Framtid

Vi hjälper er med en strategisk genomlysning av verksamheten och att genomföra de förändringar som krävs för att utveckla den med hjälp av IT och digitala arbetssätt.

Vi hjälper er att genomföra de åtgärder som krävs för att förbättra era kunderbjudanden och processerna kring dem. På så vis blir de plattformar och verktyg ni erbjuder era kunder mer lättförståeliga och användarvänliga.

Nordlo har IT-experter som håller koll på den tekniska utvecklingen, säkerhet, nya innovationer, trender, etc. Utifrån det kan vi hjälpa er att navigera rätt, med er verksamhet i fokus.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>