HemIT-tjänsterMoln & Infrastruktur

Moln & Infrastruktur

Säkerställ en stabil och skalbar IT-miljö för er verksamhet. Med anpassade lösningar för moln och infrastruktur kan ni säkerställa en välfungerande vardag, samtidigt som ni är rustade för framtida tillväxt och innovation.

Med en hög grad av flexibilitet, nära samarbete och skalbarhet är vi vana vid att ställa om i takt med att våra kunders behov förändras. Vi erbjuder innovativa och framtidssäkra lösningar, som är optimerade för att öka produktiviteten och effektiviteten i er organisation – så att ni kan fokusera på att driva verksamheten framåt.

Varför Nordlo

Kom närmare
digital harmoni

Vi vill vara nära våra kunder. Därför ser vi till att lära känna din verksamhet på djupet. Med våra lösningar anpassade efter dig och dina medarbetare minskar avståndet mellan teknik och användare, och låter er fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Nära samarbete

För dig som kund är Nordlo en partner som alltid finns nära. Vi förstår din verksamhet och bygger vår leverans på nära samarbete och hög service.

Hållbarhet i fokus

Vi vägleder dig mot hållbara digitala lösningar som utvecklar din organisation och tar ansvar för samhället.

Ansvar för helheten

Genom att lämna över hela eller delar av er IT till oss skapar vi lösningar anpassade efter ditt företags unika behov så du kan fokusera på annat.

Vi driver förändring

Vi arbetar för ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans förbättrar, utmanar och utvecklar nya vägar som driver din verksamhet framåt.

Behöver du stöttning med Moln & Infrastruktur?

Med ett nära samarbete och våra tjänster inom moln & infrastruktur skapar vi rätt förutsättningar för en välfungerande och innovativ IT-miljö.

Outsourca er
infrastruktur med IaaS

Med infrastruktur som tjänst (IaaS) får ni flexibla molntjänster och en stabil infrastruktur men också ett nära och proaktivt partnerskap. För oss är det viktigt att hitta lösningar som skapar större och bättre verksamhetsnytta för våra kunder.

Tillsammans skapar vi en kostnadseffektiv och lätthanterlig helhetslösning för moln & infrastruktur som enkelt skalas upp och ned efter era behov. 

  • Hög upptid. En trygg och pålitlig IT-drift kräver hög upptid, det vill säga att tjänsterna fungerar över tid med inga eller få avbrott.
  • Flexibilitet och skalbarhet. Både om verksamheten växer eller minskar ska IT-driften enkelt kunna skalas upp och ned för att passa era behov.
  • Säkerhet och redundans. Med en pålitlig infrastruktur är säkerheten i fokus. Oavsett om det gäller datacenter, backup och skydd mot intrång. Med certifiering enligt ISO 27001 arbetar vi riskmedvetet och förebyggande för att bygga upp en säker IT-miljö.

Kom närmare en trygg infrastruktur – där säkerhet finns med från start

Med insikt i er verksamhet bygger vi en säker miljö från grunden som skyddar era data, nätverk och system. Målet är en integrerad och sömlös lösning med fokus på tillgänglighet och säkerhet – oavsett om ni jobbar på kontoret eller på distans.

Vi ser till att det finns redundans och backup om en incident skulle uppstå. Vidare erbjuder vi lösningar som EDR (Endpoint Detection and Response), patchning, logghantering, sårbarhetsanalyser och AI-baserade säkerhetslösningar som upptäcker skadlig kod.

Tillsammans bygger vi
för en hållbar expansion

Tillväxt ställer höga krav. Oavsett om det sker organiskt, genom förvärv eller expansion till nya marknader hjälper vi er bygga en stabil och skalbar plattform, redo att ta er verksamhet till nya höjder.

Med oss som partner kommer din IT-miljö alltid ligga i framkant — och du ett steg närmare hållbar tillväxt.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Relaterat innehåll

KUNDCASE

Gina Tricot lägger serverdriften hos Nordlo

Samarbetet har lett till en flexibel lösning med drift och tillgång till expertkompetens, så fokus kan läggas på den egna verksamheten

KUNDCASE

Skandia Fastigheters väg till proaktivitet och effektivitet

Tack vare effektiviteten i den nya leveransen kan Skandia Fastigheter återinvestera pengar i olika leveranser vilket skapar stor nytta.

BLOGG

Risker med molntjänster

När man övergår till molntjänster öppnas stora möjligheter för verksamheten. Men som med alla verksamhetsförändringar finns det såklart en del risker att ta hänsyn till innan man påbörjar flytten.

BLOGG

Vad ska lagras i molnet?

De senaste åren har vi sett hur allt fler verksamheter väljer att flytta delar av sin verksamhet till molnet, detta på grund av de många fördelar det ger. Men vad bör lagras i molnet och inte?

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare