HemIT-tjänsterMoln & InfrastrukturPublika molntjänster

Publika molntjänster

Ta del av den skalbarhet, flexibilitet och innovationskraft som finns i det publika molnet och accelerera er digitala transformation. Med gedigen erfarenhet inom bland annat Microsoft Azure och AWS, stöttar Nordlos experter ditt företag att hitta en molnlösning som passar er. Vi gör allt från förstudie, inventering och analys av befintliga system, till att bygga upp en ny miljö och migrera er data på ett säkert och effektivt sätt. 

Drift i det publika molnet

Genom nära samarbete och djup verksamhetsförståelse hjälper vi er med daglig drift och förvaltning av tjänster i det publika molnet. Vi ser till att ni nyttjar era molntjänster fullt ut och vår engagerade och kompetenta support är alltid tillgänglig om något skulle hända. Resultatet blir en välfungerande IT-miljö så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Kostnadskontroll

Det kan vara svårt att på egen hand hålla koll på kostnad och konsumtionsvolym i det publika molnet. Vi sätter upp regler för vilka konsumtionsnivåer som ska accepteras, agerar på larm samt övervakar och utreder ovanliga konsumtionsbeteenden. Tillsammans jobbar vi för att optimera era kostnader för en trygg och hållbar molnlösning

Digital innovation

Vi strävar alltid efter att utveckla och effektivisera arbetssätt och processer för att ytterligare stärka konkurrenskraften hos våra kunder. Nordlos konsulter hjälper er att realisera era idéer genom att snabbt gå från kod, till utvecklingsmiljö, till produktionssättning av nya funktioner i det publika molnet.

Säkra publika molntjänster 

Hos oss på Nordlo prioriteras säkerhet högt. Utöver molnleverantörernas egna säkerhetslösningar som loggar och rapporterar hot mot plattformen, adderar vi extra säkerhetslager som skyddar er IT-miljö. Vi sätter upp brandväggar, säkrar accesser och identiteter med MFA och genomför regelbundna säkerhetsskanningar för proaktivt synliggöra sårbarheter och komma med förbättringsförslag. Vi kan dessutom erbjuda en närvarande och kompetent SOC som övervakar och agerar på eventuella hot.

Läs mer om hur vi jobbar med säkerhet

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare