HemIT-tjänsterMoln & InfrastrukturNätverk & kommunikation

Nätverk & Kommunikation 

Med vår helhetslösning inom nätverk och kommunikation hjälper vi dig att planera, upprätta och förvalta nätverk för säker kommunikation som styrs och övervakas från en enda plats. Genom regelbunden optimering, analys och kontroll av användarrättigheter minskar vi risken för dataintrång och läckage. 

Nätverk som tjänst

Med Nordlo som partner får ni ett bekymmersfritt, skalbart och stabilt nätverk som fungerar oavsett om ni är ett litet företag eller en stor organisation i behov av säkra anslutningar mellan olika kontor, servermiljöer och molnet. Vi installerar, optimerar, sköter patchning och uppdateringar. I tjänsten ingår hantering av all nätverksutrustning som WiFi accesspunkter, switchar och routrar och om något går sönder byter vi ut det.

Vad är IDS/IPS?

Vi hjälper er att addera rätt säkerhetslager till den centrala brandväggen. IDS/IPS är verktyg som skannar all trafik för att upptäcka, varna och agera på hot och intrång genom att snabbt spärra kommunikationen på nätverket. Tillsammans med marknadsledande samarbetspartners, levererar vi säkert och effektivt skydd för hela ert företag.

Strategisk projektledning för en säker nätverkslösning

Nordlo är med er hela vägen från analys och planering till implementering av en säker nätverkslösning anpassat till verksamhetens behov och lokaler. Vi designar nätverken, bygger infrastruktur och redundans och erbjuder regelbunden optimering, analys och rapportering. Resultatet blir ett driftsäkert nätverk så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare