HemIT-tjänsterApplikation & Utveckling

Applikation & Utveckling

Skapa en effektiv och problemfri vardag med system som passar er verksamhet. Vi driftar och upprätthåller era befintliga applikationer, utvecklar och anpassar era applikationer och integrerar dem efter era verksamhetsbehov.

Med spetskompetens inom utveckling, drift och förvaltning av applikationer vägleder våra experter er från idé till färdig lösning som ger er verksamhet det lilla extra.

Applikationsdrift

Vi hjälper er att säkerställa kontinuerlig drift och tillgänglighet av era system och applikationer. Genom ett nära samarbete sköter vi bl.a. underhåll, konfigurering samt konto- och lösenordshantering.

Integration

Få system att prata med varandra och nyttja möjligheterna till samordning av data och verksamhetssystem. Vi hjälper er med utveckling och förvaltning av integrationer för att effektivisera er verksamhet och förenkla er vardag.

 

Applikationsförvaltning

Vi ser till att era applikationer fungerar och håller hög prestanda samtidigt som de uppfyller kraven för säkerhet och kostnadseffektivitet bland annat genom optimering, versionshantering, underhåll och felavhjälpning. 

Utveckling

Vi skräddarsyr system och applikationer för att möta era specifika behov. Våra experter har omfattande kunskap inom bl.a. webb-, system- och apputveckling, databaser, Big Data samt plattformar. Därför kan vi erbjuda den bästa möjliga lösningen för just er verksamhet. 

Varför Nordlo

Kom närmare
digital harmoni

Vi vill vara nära våra kunder. Därför ser vi till att lära känna din verksamhet på djupet. Med våra lösningar anpassade efter dig och dina medarbetare minskar avståndet mellan teknik och användare, och låter er fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Nära samarbete

För dig som kund är Nordlo en partner som alltid finns nära. Vi förstår din verksamhet och bygger vår leverans på nära samarbete och hög service.

Hållbarhet i fokus

Vi vägleder dig mot hållbara digitala lösningar som utvecklar din organisation och tar ansvar för samhället.

Ansvar för helheten

Genom att lämna över hela eller delar av er IT till oss skapar vi lösningar anpassade efter ditt företags unika behov så du kan fokusera på annat.

Vi driver förändring

Vi arbetar för ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans förbättrar, utmanar och utvecklar nya vägar som driver din verksamhet framåt.

Vill du veta mer om hur vi kan stötta er med applikation & utveckling?

Öka effektiviteten med applikationer som är utvecklade, anpassade och integrerade efter era behov. Tillsammans tar vi er verksamhet till nästa nivå.

Säker utveckling
för hela livscykeln

Säkerhet genomsyrar hela Nordlos erbjudande och är en grundläggande byggsten när vi utvecklar processer och system.

Hos oss är säkerhetsaspekterna med i hela livscykeln, från planeringsfas till slutanvändare, för att skapa en trygg grund för er verksamhet att stå på.

Relaterat innehåll

KUNDCASE

Pagero framtidssäkrar sin IT-plattform

Både uppbyggnad och migrering till den nya miljön har gått smärtfritt och resulterat i ett IT-system med hög redundans och tillgänglighet.

KUNDCASE

Digital valplattform enar föreningar

”Vi ville göra det enklare för medlemmarna att förstå hur valet genomförs, och även att det skulle vara enklare att kandidera och rösta i ett val”.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare