Digital verksamhetsutveckling

Skräddarsydda och automatiska lösningar för er digitala verksamhet

Digital verksamhetsutveckling handlar om att nyttja digitaliseringens kraft och innefattar egentligen allt som traditionell verksamhetsutveckling är men med ett digitalt synsätt.

Med Nordlo som partner får ni genom nära samarbete stöttning i er digitala resa för att utvecklas och nå uppsatta mål. Oavsett om det handlar om ökad försäljning, växa som organisation eller att skapa nöjdare kunder eller medarbetare. Vi hjälper er att skapa digitala strategier och utveckla moderna arbetssätt - skräddarsydda efter era behov.

Kontakta oss

Hur kan digital verksamhetsutveckling stötta ditt företag?

 • Teknisk rådgivning vägleder er digitala resa
  Genom Nordlos systemarkitekter, utvecklare och rådgivare får ni tillgång till större kompetens, nya idéer, erfarenheter och metodik. Det ger er ett tekniskt försprång samtidigt som ni bättre kan fokusera på det som är verksamhetsnyttigt för er.
 • Ökad användarvänlighet för kunder och medarbetare
  När ni digitaliserar era tjänster och processer skapar ni enklare arbetssätt för era medarbetare och produkter och tjänster blir mer användarvänliga för era kunder
 • Få hjälp med en hållbar verksamhetsutveckling
  Vi vet att möjligheten att göra positiva avtryck kan börja i en hållbar IT-miljö och därför hjälper våra kunder att göra hållbara val. Därför strävar vi efter att erbjuda och använda tjänster och produkter med så liten miljöbelastning som möjligt. 

Rapport: Kom närmare den digitala verksamheten

Digital verksamhetsutveckling handlar om att effektivisera processer och affärsmodeller med hjälp av digitala verktyg. Men att bli en datadriven verksamhet är inget som sker över en natt.

Baserad på undersökningar och data har vi tillsammans med Radar Group sammanfattat trender inom digital utveckling och varför en digital transformering inte är något man kan välja bort för sin organisation. 

Läs rapporten

Vill du veta mer om digital verksamhetsutveckling?

Vill du ta del av mer djupgående information om digital verksamhetsutveckling? Är du nyfiken på hur Nordlo levererar tjänsten till sina kunder? Eller vill du kanske veta mer om hur det är att arbeta som digital verksamhetsutvecklare? Klicka dig då vidare i karusellen nedan.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare

Vanliga frågor och svar om digital verksamhetsutveckling

Vad är digital verksamhetsutveckling?

Digital verksamhetsutveckling innefattar allt som traditionell verksamhetsutveckling är men med ett digitalt synsätt. Stora effektiviseringar kan uppnås med hjälp av digitala tillämpningar som exempelvis automation eller självlärande logik, och tack vare tillgängligheten till teknik och data ökar också genomslaget i förändringar av verksamheten. 

Den potentiella kraften i digitala tillämpningar gör att i princip alla verksamheter behöver ha ett genomtänkt förhållningssätt till digitalisering i all sin verksamhetsutveckling. 

Vad betyder verksamhetsutveckling?
Hur arbetar man hållbart med digital verksamhetsutveckling?