HemIT-tjänsterDigital verksamhetsutveckling

Digital verksamhets­utveckling

Nyttja digital verksamhetsutveckling för att utveckla och effektivisera arbetssätt och processer, automatisera manuella rutiner och visualisera data för att fatta datadrivna beslut, vilket gör att ni skapar bättre förutsättningar för er verksamhet att hantera vardagliga utmaningar och att arbeta smartare.

Med innovativa lösningar, förståelse för era behov och genom ett nära samarbete är vi på Nordlo en trygg partner för er digitala verksamhetsutveckling. 

Automatisering

Skapa en effektiv och smidig vardag genom att automatisera repetitiva arbetsuppgifter. Vi hjälper er automatisera era processer och funktioner, till exempel med RPA, chattrobotar och AI-system, så ni kan lägga mer tid på er kärnverksamhet. 

Business Intelligence

Analysera och fatta välgrundade beslut baserat på insamlade data från olika källor och digitala verktyg. Genom Business Intelligence-lösningar ser vi till att samla in och analysera data från era affärssystem och visualisera denna på ett användarvänligt och interaktivt sätt för att skapa bättre underlag för beslutsfattande. 

Verksamhetseffektivisering

Vi stöttar er med metodik, kompetens och rådgivning kring hur IT och nya digitala modeller kan komplettera eller ersätta befintliga affärsprocesser. Tillsammans kan vi digitalisera flöden, arbetssätt och produkter som utvecklar och effektiviserar er verksamhet. 

IT-strategi & Innovation

Vi stöttar med kompetens och resurser för att utveckla er IT-strategi genom strategiska initiativ, workshops och ett nära samarbete med kontinuerlig utveckling. Tillsammans driver vi innovation med ett strategiskt samarbete. 

Varför Nordlo

Kom närmare
digital harmoni

Vi vill vara nära våra kunder. Därför ser vi till att lära känna din verksamhet på djupet. Med våra lösningar anpassade efter dig och dina medarbetare minskar avståndet mellan teknik och användare, och låter er fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Nära samarbete

För dig som kund är Nordlo en partner som alltid finns nära. Vi förstår din verksamhet och bygger vår leverans på nära samarbete och hög service.

Hållbarhet i fokus

Vi vägleder dig mot hållbara digitala lösningar som utvecklar din organisation och tar ansvar för samhället.

Ansvar för helheten

Genom att lämna över hela eller delar av er IT till oss skapar vi lösningar anpassade efter ditt företags unika behov så du kan fokusera på annat.

Vi driver förändring

Vi arbetar för ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans förbättrar, utmanar och utvecklar nya vägar som driver din verksamhet framåt.

Vill du veta mer om digital verksamhetsutveckling?

Vill du veta mer om hur Nordlo kan hjälpa att effektivisera och optimera din verksamhet genom digital verksamhetsutveckling?

Balansera digital innovation med säkerhet

När man arbetar med digitalisering och innovation är det viktigt att tänka på säkerheten, men låt inte rädslan för incidenter och intrång hindra er innovation.

Med rätt säkerhetslösningar hjälper vi er att minska riskerna och effektivisera er verksamhet samtidigt som vi driver innovationen framåt. Tillsammans balanserar vi innovation med säkerhet och tar er verksamhet till nya höjder.

Ta vara på kraften i digitala verktyg för ert hållbarhetsarbete

Digital verksamhetsutveckling leder till högre produktivitet och resurseffektivitet, men hållbarhet för oss handlar även om att i förlängningen hjälpa till med hållbara val i stort som smått.

Genom att nyttja befintliga data och digitaliseringens kraft tar vi fram lösningar som förenklar och förbättrar. Både för er verksamhet, och för samhället.

Relaterat innehåll för digital verksamhetsutveckling

KUNDCASE

Upplands-Bro effektiviserar verksamhetsflöden

Samarbetet har inneburit en stor förändring för kommunens effektivisering och genom digitaliseringen har tillgängligheten ökat för kommunens invånare.

KUNDCASE

Ludvig Svensson automatiserar sina processer

”Vi har bara skrapat på ytan på de möjligheter som finns i vår befintliga miljö för att automatisera processer och skapa effektivitet”.

RAPPORT

Den digitala verksamheten

Ta del av aktuella insikter och framtidsspaningar om digitala innovationer och lösningar som kan tillämpas direkt i er verksamhet.

INTERVJU

Digitalisera för snabb verksamhetsnytta och ROI

Intervju om fördelar med digitalisering med Jenny Brännlund, Development Lead & Quality Manager på Nordlo.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare