SaaS

Välkommen till Nordlo för SaaS-bolag. Genom ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för er verksamhet.

Kunder    Läs vår branschrapport

Säker IT som stöttar er verksamhet

Säker IT handlar inte bara om tekniska lösningar, utan också om plattformar och lösningar som fungerar tillsammans med verksamheten. Vi vet att ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse lägger grunden för allt vi gör. Genom att förstå de möjligheter och utmaningar som SaaS-branschen står inför så kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för just er verksamhet.

Med Nordlo är alla tjänster konstruerade med säkerheten högt på agendan, för att värna om både er organisation, och era kunder. Vi finns alltid nära till hands under er digitala utveckling och förstår er verksamhet inifrån och ut. En nära partner som stöttar er på resan och navigerar genom framtidens system, processer och flöden.

Morgondagens infrastruktur

Vi hjälper er att bygga en stabil och skalbar infrastruktur, redo att ta er verksamhet till nya höjder. Med oss som IT-partner kommer er IT-miljö alltid att ligga ett steg före - och ni ett steg närmare framtida tillväxt. Hos oss är säkerheten alltid högt upp på agendan och med tekniska lösningar och ledande principer hjälper vi er att identifiera och åtgärda sårbarheter, så att ni alltid kan känna er trygga med ett kontinuerligt uppdaterat cyberskydd. Och givetvis övervakar vi era system, dygnet runt, året om. 

Några av våra kunder inom SaaS-branschen

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa SaaS-företag till en trygg och stabil IT-miljö som skapar utrymme för att växa. Här är ett urval av Nordlos kunder inom SaaS-branschen:

Kom närmare
digital harmoni
för SaaS-bolag

Moln & Infrastruktur

Vi hjälper er med er molnresa - oavsett om det är till våra säkra privata moln i nordiska datacenters, till det publika molnet eller en hybridlösning. Vi hjälper er till den optimala infrastrukturen för er verksamhet.

 

Digital verksamhetsutveckling

Tillsammans effektiviserar vi er verksamhet genom digitala verktyg och data. Genom att nyttja kraften i befintlig data kan er verksamhet nå nya höjder, med digitala och dynamiska försörjningskedjor.

Säkerhet

Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet för att minska era sårbarheter och kan förbättra er cybersäkerhet. Vi hjälper er med såväl teknisk, taktisk och strategisk säkerhet. 

 

Applikationer & utveckling

Vi hanterar applikationsförvaltning, -utveckling, integration, SaaS med bästa support och hög grad av flexibilitet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för er verksamhet.

Modern arbetsplats

Genom vår prisbelönta servicedesk får era medarbetare bästa support. Vi stöttar er med en helhetslösning efter de behov er arbetsplats har.

 

Vad behöver ni?

Läs mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss för att bolla idéer.

Alla våra tjänster

Läs vår branschrapport för SaaS-bolag

Ny innovation, mer kompetenta användare med komplexa behov samt global konkurrens gör att det ställs oerhört tuffa krav på SaaS- leverantörer med lösningar som ska fungera fläckfritt och uppdateras kontinuerligt.

I vår rapport kan du ta del av aktuella insikter och framtidsspaningar inom IT för SaaS-bolag. 

Läs rapporten

Varför Nordlo

Kom närmare
digital harmoni

Vi vill vara nära våra kunder. Därför ser vi till att lära känna din verksamhet på djupet. Med våra lösningar anpassade efter dig och dina medarbetare minskar avståndet mellan teknik och användare, och låter er fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Nära samarbete

För dig som kund är Nordlo en partner som alltid finns nära. Vi förstår din verksamhet och bygger vår leverans på nära samarbete och hög service.

Hållbarhet i fokus

Vi vägleder dig mot hållbara digitala lösningar som utvecklar din organisation och tar ansvar för samhället.

Ansvar för helheten

Genom att lämna över hela eller delar av er IT till oss skapar vi lösningar anpassade efter ditt företags unika behov så du kan fokusera på annat.

Vi driver förändring

Vi arbetar för ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans förbättrar, utmanar och utvecklar nya vägar som driver din verksamhet framåt.

Kundcase & branschartiklar

Informationssäkerhet för SaaS-bolag

Blogg
I den här artikeln reder vi ut hur verksamheter inom främst SaaS-branschen kan öka medvetenheten kring säkerhet och minimera riskerna för sina kunder.  

Automation med fokus på RPA

Blogg
I dialogen kring framtidens automatisering så är Robotic Process Automation centralt. Här går vi igenom hur RPA skapar värde för ditt SaaS-bolag.

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och elva år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Vill du veta mer om hur vi fungerar som er IT-partner? 

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera hur Nordlo kan fungera som er IT-partner? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Jonas Forss
Försäljningsdirektör, Nordlo National
jonas.forss@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare