Bygg och fastighet

Välkommen till Nordlo för bygg- och
fastighetsbranschen. Genom ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för er verksamhet.

Kunder    Läs våra branschartiklar

En sektor i förändring

Bygg- och fastighetsbranschens digitaliseringstakt går i rekordfart. Utmaningen för sektorn är att i större grad dra nytta av möjligheterna och få IT-systemen att kommunicera med varandra på ett bra och säkert sätt. Med modern IT, proptech och AI finns oändliga möjligheter för en bransch i förändring.

Vi förstår de unika utmaningarna som branschen står inför och kan stötta er på resan. Med digital effektivisering och genom att koppla ihop processer och system kan vi tillsammans skapa fantastiska flöden som stöttar era affärsmål och laddar er verksamhet för en hållbar framtid.

Servicedesk i världsklass

Tack vare vårt verksamhetsnära arbetssätt har vi byggt en servicedesk i världsklass, med ett genuint engagemang för att förstå användarnas behov. Vår proaktiva supporthantering innebär en kundnära kontakt för samtliga applikationer. Ni kan fokusera på det ni gör bäst – så tar vi hand om all er IT.

Våra kunder

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom bygg och fastighet till en trygg och stabil IT-miljö som skapar utrymme för att växa. Här är ett urval av Nordlos kunder inom bygg och fastighet:

Kom närmare
digital harmoni
för fastighet
och bygg

Moln & Infrastruktur

Vi hjälper er med er molnresa - oavsett om det är till våra säkra privata moln i nordiska datacenters, till det publika molnet eller en hybridlösning. Vi hjälper er till den optimala infrastrukturen för er verksamhet.

 

Modern arbetsplats

Genom vår prisbelönta servicedesk får era medarbetare bästa support för er arbetsplats. Vi stöttar er med bland annat kontorsnätverk, telefoni, print- och dokumenthantering.

Säkerhet

Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet för att minska era sårbarheter och kan förbättra er cybersäkerhet. Vi hjälper er med såväl teknisk, taktisk och strategisk säkerhet. 

 

Applikation & utveckling

Vi hanterar applikationsförvaltning, applikationsutveckling, integration, SaaS med bästa support och hög grad av flexibilitet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för er verksamhet.

Digital verksamhetsutveckling

Tillsammans effektiviserar vi er verksamhet genom digitala verktyg och data. Genom att nyttja kraften i befintlig data kan er verksamhet nå nya höjder, med digitala och dynamiska försörjningskedjor.

 

Vad behöver ni?

Läs mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss för att bolla idéer.

Alla våra tjänster

Läs vår cybersäkerhetsrapport

Säkerhetshoten blir allt mer avancerade och verksamheter behöver hela tiden se till att deras IT-miljö lever upp till dagsaktuella krav på cybersäkerhet.

Vilka utmaningar behöver du som IT-ansvarig vara förberedd på? Baserad på undersökningar och data har vi tillsammans med Radar Group sammanfattat vad som händer inom IT-säkerhet just nu, hur framtiden ser ut och var du behöver lägga fokus.

Läs rapporten

Varför Nordlo

Kom närmare
digital harmoni

Vi vill vara nära våra kunder. Därför ser vi till att lära känna din verksamhet på djupet. Med våra lösningar anpassade efter dig och dina medarbetare minskar avståndet mellan teknik och användare, och låter er fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Nära samarbete

För dig som kund är Nordlo en partner som alltid finns nära. Vi förstår din verksamhet och bygger vår leverans på nära samarbete och hög service.

Hållbarhet i fokus

Vi vägleder dig mot hållbara digitala lösningar som utvecklar din organisation och tar ansvar för samhället.

Ansvar för helheten

Genom att lämna över hela eller delar av er IT till oss skapar vi lösningar anpassade efter ditt företags unika behov så du kan fokusera på annat.

Vi driver förändring

Vi arbetar för ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans förbättrar, utmanar och utvecklar nya vägar som driver din verksamhet framåt.

Kundcase & Branschartiklar

Framtidens digitala verktyg inom fastighetssektorn

Blogg
Fastighetssektorn ligger i framkant när det kommer till digitala verktyg. Den löpande, digitala förflyttningen kräver därför en snabb omställning. Vilka är framtidens verktyg och hur ska ditt bolag hä...

Skandia Fastigheters sömlösa övergång till Nordlo

Kundcase
Skandia Fastigheters sömlösa övergångtill NordloSkandia Fastigheter är ett fastighetsbolag som både äger, utvecklar och förvaltar bostäder, butiker och kontor. De befinner sig i en övergångsfas där IT...

HSB investerar i moderna mötesrum med Nordlos hjälp

Kundcase
HSB investerari moderna mötesrum med Nordlos hjälpUtmaning HSB Göta i Jönköping ville modernisera både design och teknik i företagets kontorslokaler. När det var dags att börja renovera valde de att ...

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och elva år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Vill du veta mer om hur vi fungerar som er IT-partner? 

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera hur Nordlo kan fungera som er IT-partner? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Jonas Forss
Försäljningsdirektör, Nordlo National
jonas.forss@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare