Bygg
och fastighet

Välkommen till Nordlo för bygg- och fastighetsbranschen. Genom ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för er verksamhet.

Kunder    Läs våra branschartiklar

En sektor i förändring

Bygg- och fastighetsbranschens digitaliseringstakt går i rekordfart. Utmaningen för sektorn är att i större grad dra nytta av möjligheterna och få IT-systemen att kommunicera med varandra på ett bra och säkert sätt. Med modern IT, proptech och AI finns oändliga möjligheter för en bransch i förändring.

Vi förstår de unika utmaningarna som branschen står inför och kan stötta er på resan. Med digital effektivisering och genom att koppla ihop processer och system kan vi tillsammans skapa fantastiska flöden som stöttar era affärsmål och laddar er verksamhet för en hållbar framtid.

Servicedesk i världsklass

Tack vare vårt verksamhetsnära arbetssätt har vi byggt en servicedesk i världsklass, med ett genuint engagemang för att förstå användarnas behov. Vår proaktiva supporthantering innebär en kundnära kontakt för samtliga applikationer. Ni kan fokusera på det ni gör bäst – så tar vi hand om all er IT.

Våra kunder

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom bygg och fastighet till en trygg och stabil IT-miljö som skapar utrymme för att växa. Här är ett urval av Nordlos kunder inom bygg och fastighet:

Kom närmare
digital harmoni
för fastighet
och bygg.

Infrastruktur & drift

Vi hjälper er med er molnresa - oavsett om det är till våra säkra privata moln i nordiska datacenters, till det publika molnet eller en hybridlösning. Vi hjälper er till den optimala infrastrukturen för er verksamhet.

Digital effektivisering

Tillsammans effektiviserar vi er verksamhet genom digitala verktyg och data. Genom att nyttja kraften i befintlig data kan er verksamhet nå nya höjder, med digitala och dynamiska försörjningskedjor.

Säkerhet & Riskhantering

Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet för att minska era sårbarheter och kan förbättra er cybersäkerhet. Vi hjälper er med såväl teknisk, taktisk och strategisk säkerhet. 

Applikationer och utveckling

Vi hanterar applikationsförvaltning, applikationsutveckling, integration, SaaS med bästa support och hög grad av flexibilitet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för er verksamhet.

Användarnära IT

Genom vår prisbelönta servicedesk får era medarbetare bästa support för er användarnära IT. Vi stöttar er med bland annat kontorsnätverk, telefoni, print- och dokumenthantering.

Vad behöver ni?

Läs mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss för att bolla idéer.

Alla våra tjänster

Cybersäkerhetsrapporten 2022

Säkerhetshoten blir allt mer avancerade och verksamheter behöver hela tiden se till att deras IT-miljö lever upp till dagsaktuella krav på cybersäkerhet.

Vilka utmaningar behöver du som IT-ansvarig vara förberedd på? Baserad på undersökningar och data har vi tillsammans med Radar Group sammanfattat vad som händer inom IT-säkerhet just nu, hur framtiden ser ut och var du behöver lägga fokus.

Läs rapporten

Kundcase & Branschartiklar

Radar leverantörundersökning 2022

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och tio år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Kontakta någon av våra kunniga medarbetare

På Nordlo har vi bred kompetens och kunskap inom våra tjänsteområden. Vi kan garantera att vi hjälper er att hitta en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet.

Vill du veta mer om hur vi fungerar som er IT-partner? 

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera hur Nordlo kan fungera som er IT-partner? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Jonas Forss
Försäljningsdirektör, Nordlo National
jonas.forss@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare