Industri
och logistik

Välkommen till Nordlo för industri och logistik. Genom ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för er verksamhet.

Kundcase    Läs vår branschrapport

Fantastiska flöden

Den tillverkande industrin och logistiknäringen i Sverige är tillsammans med handeln branscher som över tid blivit tätt sammanflätade, vilket gör att branschernas trender och utmaningar ofta spiller över på varandra. De senaste åren har många företag insett hur utsatta och känsliga världens försörjningskedjor är. Trots stora investeringar i branschen i stort, kvarstår stora utmaningar när omvärlden rör sig mot oroligare tider. Behöver ni en nära partner på resan?

Vi förstår vikten av att upprätthålla åtkomst till verksamhetskritiska system och att produktionen måste rulla utan avbrott. Vägen till motståndskraftiga och tåligare försörjningskedjor är digitalisering och investeringarna som görs nu kommer vara avgörande för vägarna framåt. Med digital effektivisering kan vi tillsammans skapa fantastiska flöden som stöttar era affärsmål och laddar er verksamhet för framtiden.

Säkerhet i världsklass

Visste du att ett av våra datacenter av försvarsmakten har tilldelats en säkerhetsklass så hög att vi inte ens får fotografera runt anläggningen?

Nordlo erbjuder heltäckande lösningar inom IT-säkerhet, med proaktiva metoder för att olyckan aldrig ska inträffa. Hos oss är säkerhet alltid högt upp på agendan och vi kan även utbilda er i IT-säkerhet, med syftet att höja både säkerheten och medvetenheten i er organisation. Och givetvis övervakar vi era system dygnet runt, året om.

Våra kunder

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom industri och logistik till en trygg och stabil IT-miljö som skapar utrymme för att växa. Här är ett urval av Nordlos kunder inom industri och logistik:

Kom närmare
digital harmoni
för industri
och logistik.

Infrastruktur & drift

Vi hjälper er med er molnresa - oavsett om det är till våra säkra privata moln i nordiska datacenters, till det publika molnet eller en hybridlösning. Vi hjälper er till den optimala infrastrukturen för er verksamhet.

Digital effektivisering

Tillsammans effektiviserar vi er verksamhet genom digitala verktyg och data. Genom att nyttja kraften i befintlig data kan er verksamhet nå nya höjder, med digitala och dynamiska försörjningskedjor.

Säkerhet & Riskhantering

Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet för att minska era sårbarheter och kan förbättra er cybersäkerhet. Vi hjälper er med såväl teknisk, taktisk och strategisk säkerhet. 

Applikationer och utveckling

Vi hanterar applikationsförvaltning, applikationsutveckling, integration, SaaS med bästa support och hög grad av flexibilitet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för er verksamhet.

Användarnära IT

Genom vår prisbelönta servicedesk får era medarbetare bästa support för er användarnära IT. Vi stöttar er med bland annat kontorsnätverk, telefoni, print- och dokumenthantering.

Vad behöver ni?

Läs mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss för att bolla idéer.

Alla våra tjänster

Läs mer: Vår branschrapport för industri & logistik

Den tillverkande industrin och logistiknäringen är tätt sammanflätade, vilket gör att trender och händelser allt som oftast spiller över på varandra. Så när någon av branscherna står inför en ny utmaning innebär det även nya utmaningar för den andra sektorn. 

I vår rapport kan du ta del av aktuella insikter och framtidsspaningar inom IT för verksamheter. 

Läs rapporten

Kundcase & Branschartiklar

Radar leverantörundersökning 2022

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och tio år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Kontakta någon av våra kunniga medarbetare

På Nordlo har vi bred kompetens och kunskap inom våra tjänsteområden. Vi kan garantera att vi hjälper er att hitta en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet.

Vill du veta mer om hur vi fungerar som er IT-partner? 

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera hur Nordlo kan fungera som er IT-partner? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Jonas Forss
Säljchef, Nordlo i Stockholm och Göteborg
Tel: 072 206 54 27
jonas.forss@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare