Industri
och logistik

Välkommen till Nordlo för industri och logistik. Genom ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för er verksamhet.

Kundcase    Läs vår branschrapport

Fantastiska flöden

Den tillverkande industrin och logistiknäringen i Sverige är tillsammans med handeln branscher som över tid blivit tätt sammanflätade, vilket gör att branschernas trender och utmaningar ofta spiller över på varandra. De senaste åren har många företag insett hur utsatta och känsliga världens försörjningskedjor är. Trots stora investeringar i branschen i stort, kvarstår stora utmaningar när omvärlden rör sig mot oroligare tider. Behöver ni en nära partner på resan?

Vi förstår vikten av att upprätthålla åtkomst till verksamhetskritiska system och att produktionen måste rulla utan avbrott. Vägen till motståndskraftiga och tåligare försörjningskedjor är digitalisering och investeringarna som görs nu kommer vara avgörande för vägarna framåt. Med digital effektivisering kan vi tillsammans skapa fantastiska flöden som stöttar era affärsmål och laddar er verksamhet för framtiden.

Säkerhet i världsklass

Visste du att ett av våra datacenter av försvarsmakten har tilldelats en säkerhetsklass så hög att vi inte ens får fotografera runt anläggningen?

Nordlo erbjuder heltäckande lösningar inom IT-säkerhet, med proaktiva metoder för att olyckan aldrig ska inträffa. Hos oss är säkerhet alltid högt upp på agendan och vi kan även utbilda er i IT-säkerhet, med syftet att höja både säkerheten och medvetenheten i er organisation. Och givetvis övervakar vi era system dygnet runt, året om.

Våra kunder

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom industri och logistik till en trygg och stabil IT-miljö som skapar utrymme för att växa. Här är ett urval av Nordlos kunder inom industri och logistik:

Kom närmare
digital harmoni
för industri
och logistik

Moln & Infrastruktur

Vi hjälper er med er molnresa - oavsett om det är till våra säkra privata moln i nordiska datacenters, till det publika molnet eller en hybridlösning. Vi hjälper er till den optimala infrastrukturen för er verksamhet.

 

Modern arbetsplats

Genom vår prisbelönta servicedesk får era medarbetare bästa support. Vi stöttar er med en helhetslösning för er arbetsplats.

Säkerhet

Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet för att minska era sårbarheter och kan förbättra er cybersäkerhet. Vi hjälper er med såväl teknisk, taktisk och strategisk säkerhet. 

 

Applikationer & utveckling

Vi hanterar applikationsförvaltning, applikationsutveckling, integration, SaaS med bästa support och hög grad av flexibilitet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för er verksamhet.

Digital verksamhetsutveckling

Tillsammans effektiviserar vi er verksamhet genom digitala verktyg och data. Genom att nyttja kraften i befintlig data kan er verksamhet nå nya höjder, med digitala och dynamiska försörjningskedjor.

 

Vad behöver ni?

Läs mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss för att bolla idéer.

Alla våra tjänster

Läs vår branschrapport för industri & logistik

Den tillverkande industrin och logistiknäringen är tätt sammanflätade, vilket gör att trender och händelser allt som oftast spiller över på varandra. Så när någon av branscherna står inför en ny utmaning innebär det även nya utmaningar för den andra sektorn. 

I vår rapport kan du ta del av aktuella insikter och framtidsspaningar inom IT för verksamheter. 

Läs rapporten

Varför Nordlo

Kom närmare
digital harmoni

Vi vill vara nära våra kunder. Därför ser vi till att lära känna din verksamhet på djupet. Med våra lösningar anpassade efter dig och dina medarbetare minskar avståndet mellan teknik och användare, och låter er fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Nära samarbete

För dig som kund är Nordlo en partner som alltid finns nära. Vi förstår din verksamhet och bygger vår leverans på nära samarbete och hög service.

Hållbarhet i fokus

Vi vägleder dig mot hållbara digitala lösningar som utvecklar din organisation och tar ansvar för samhället.

Ansvar för helheten

Genom att lämna över hela eller delar av er IT till oss skapar vi lösningar anpassade efter ditt företags unika behov så du kan fokusera på annat.

Vi driver förändring

Vi arbetar för ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans förbättrar, utmanar och utvecklar nya vägar som driver din verksamhet framåt.

Kundcase & branschartiklar

Vad är digital verksamhetsutveckling?

Blogg
Idag finns det många möjligheter för organisationer att utveckla sin verksamhet digitalt, men kompetensen inom stora och små företag skiljer sig åt. Genom att lyfta begreppet digital verksamhetsutveck...

Orio – trogen kund redo för framtiden

Kundcase
Orio - Trogen kund redo för framtidenFrån Saab till Orio I ett nära samarbete har Nordlo väglett Saab Automobile sedan 2001, som helhetsleverantör för Saabs IT-plattform. När beslutet kom att Saab Pa...

Greencarriers resa med innovation och hållbarhet

Kundcase
Greencarriers resa med innovation och hållbarhet Idag stöttar Nordlos servicedesk och kundteam alla Greencarriers kontor globalt.Från enstaka projekt till globalt samarbete Samarbetet mellan Greenca...

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och elva år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Vill du veta mer om hur vi fungerar som er IT-partner? 

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera hur Nordlo kan fungera som er IT-partner? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Jonas Forss
Försäljningsdirektör, Nordlo National
jonas.forss@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare