HomeTjänsterFörbättra vardagenSäkerhet

IT-säkerhet

IT-säkerheten är en ständigt pågående process där Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet tillsammans med branschens ledande aktörer.

Certifierad och säkerhetsklassad leverans av IT-säkerhet

IT-säkerhet har blivit allt mer viktigt ju fler uppkopplade enheter vi har på våra kontor och i vår vardag. Nordlo erbjuder heltäckande lösningar för IT-säkerhet med tjänster som är producerade i Sverige och Norge, och vi ser till så att de som arbetar med säkerhet alltid är säkerhetsklassade. Vi uppfyller krav från myndigheter och har relevanta ISO-certifikat inom informationssäkerhet.

När ni samarbetar med Nordlo hamnar säkerhet högt på agendan. Vi utbildar er i IT-säkerhet, erbjuder tvåfaktorsautentisering, säkra anslutningar utanför kontoret i form av VPN-tjänster, skydd mot virus, hackerattacker, intrång, nätverksbrister och hjälper er att se till så att säkerhet ligger på agendan.

I och med att vi på Nordlo tar hand om säkerheten kan ni som företag arbeta effektivt och tryggt, både internt och med era kunder. Vi tar hand om miljö, funktion och hantering med den bästa tekniken. 

Användningsområden

  • Tvåfaktorsverifiering, säkra anslutningar utanför kontoret (VPN), Skydd mot virus, spam, hacking, intrång och nätverksbrister
  • IT-Säkerhet infrastruktur - Brandvägg, Antivirus, Övervakning, Incidenthantering, Backup
  • Utökade säkerhetstjänster, audit, penetrationstester
  • SOC, Secure Operations Centre 

Intresserad, kontakta oss!

Fler tjänsteområden inom vardag

“Samarbetet har präglats av en öppen och konstruktiv dialog där Nordlos dedikerade medarbetare bidrar med djup kompetens för att upprätthålla och vidareutveckla våra IT-tjänster. Därför har det också varit naturligt att fortsätta resan och samarbetet”

- Simon Hellmuth, IT-chef på Greencarrier

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>