HomeTjänsterFörbättra vardagenInfrastruktur

Säker IT-infrastruktur

Oavsett om er data ska lagras på en lokal server, i molnet eller i en hybridlösning så möter vi era behov. Vi hanterar även kommunikation till er plattform.

Betala per månad för en fungerande infrastruktur

Nordlo erbjuder privata, publika och hybrida molntjänster. Vi på Nordlo ansvarar för servrarna och den infrastruktur ni köper från oss får ni i form av en tjänst där ni slipper hårdvara och endast betalar en månadskostnad för att täcka era infrastrukturbehov. Detta innebär bättre säkerhet, sekretess och anpassning för er verksamhet.

Vi kommer med handfasta råd angående er infrastruktur och erbjuder virtuella servrar, hosting, lagring, backup och drifttjänst. I och med att ni endast betalar för det ni förbrukar blir infrastrukturen enkel att upp- och nedgradera beroende på era behov. Många företag behöver exempelvis mer serverkapacitet under de månader på året som de har som mest trafik eller som mest försäljning. När ni samarbetar med Nordlo blir detta både kostnadseffektivt och lätthanterligt.

Nordlo tar även hand om er drift. Vi ansvarar för servrar, databaser, middleware och applikation. På så sätt får ni en helhetslösning för er infrastruktur när ni har Nordlo som samarbetspartner.

Användningsområden

  • Säker hosting och IT-drift
  • Privata Molntjänster (IaaS, PaaS) - Virtual Server, OS, Databas
  • Publika molntjänster- Azure, AWS, Google
  • Centrala nätverk (WAN, fiber)
  • Hybrid-IT
  • IT-drift & Förvaltning - Serverdrift, Databasdrift, Middlewaredrift, Applikationsdrift

Intresserad, kontakta oss!

Fler tjänsteområden inom vardag

“Varför ändra på ett
vinnande koncept? Vi har
helt enkelt varit nöjda
med leveransen och partnerskapet
med Nordlo”