HemNordlo förlänger samarbetet med Corem

Dela i sociala medier

Nordlo förlänger samarbetet med Corem

Fastighetsbolaget Corem Property Group väljer att både förlänga och utöka samarbetet med IT-tjänsteföretaget Nordlo.

– Corem har likt Nordlo en affärsmodell som bygger på en decentraliserad organisation med lokal närvaro. Med Nordlos erbjudande samlar Corem IT-behovet hos en leverantör och kan fokusera mer på affären, säger Johan Bark, VD på Nordlo i Nyköping.

Nordlo är en av Sveriges största IT-leverantörer av tjänster och produkter med lokal närvaro på 41 kontor från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Fastighetsbolaget Corem har sedan flera år tillbaka haft ett strategiskt samarbete med Nordlo. Det förlängs nu med ytterligare 36 månader och kommer även att inkludera tjänster som IT-drift i Nordlos datacenter, support och service, konsulttjänster och IT-infrastruktur till Corems alla enheter i Sverige.

– Vi på Corem Property Group ser fram emot att få fortsätta vårt goda samarbete med Nordlo. Som en aktiv och stöttande IT-partner har Nordlo sedan tidigare bistått oss med både drivkraft och engagemang i vår strävan efter att äga, utveckla och förvalta fastigheter för framtiden. I samma anda förväntar vi oss ett fortsatt gott och nära samarbete framöver för att säkerställa att Corem har rätt verktyg och stöd för morgondagens utmaningar och de möjligheter som IT och digitalisering fortsatt erbjuder, säger Jeppe Calom, CIO på Corem.

Att Corem både förlänger och utökar relationen ser Nordlo som en bekräftelse på att affärsmodellen, med att erbjuda helhetslösningar med lokal förankring, är rätt. Ambitionen är att arbeta nära sina kunder och vara en heltäckande partner genom hela IT-kedjan, från enskilda produkter och tjänster, via drift och support till övergripande strategiska IT-beslut. Varje del i kedjan innebär att kunna möta upp kundernas förväntningar och krav.

– Vi är glada över att Corem ger Nordlo förnyat och utökat förtroende, de har högt ställda förväntningar i det fortsatta samarbetet vilket vi uppskattar. Vår roll är att fortsätta leverera till Corem, och våra andra kunder, där vår styrka är att vara en heltäckande koncern med ett lokalt nära samarbete med våra kunder, säger Johan Bark, VD på Nordlo i Nyköping.

Om Corem
Corem Property Group AB (publ) är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter i storstads- och tillväxtområden, med fokus i Sverige. Corem Property Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

För mer information
Johan Bark, VD, Nordlo i Nyköping, +46155 29 37 13, johan.bark@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare