IT-säkerhet & Riskhantering

Certifierad och säkerhetsklassad leverans av IT-säkerhet 

IT-säkerhet har blivit allt mer viktigt ju fler uppkopplade enheter vi har på våra kontor och i vår vardag. Nordlo erbjuder heltäckande lösningar för IT-säkerhet med tjänster som är producerade i Sverige och Norge. Vi uppfyller krav från myndigheter och har relevanta ISO-certifikat inom informationssäkerhet.

När ni samarbetar med Nordlo hamnar säkerhet högt på agendan. Vi utbildar er i IT-säkerhet, erbjuder tvåfaktorsautentisering, säkra anslutningar utanför kontoret i form av VPN-tjänster, skydd mot virus och malware, phishing attacker, ransomware, nätverksbrister och intrång, och hjälper er att se till ni har ett kontinuerligt uppdaterat cyberskydd.

När vi tar hand om er IT-säkerhet kan ni som företag arbeta effektivt och tryggt, både internt och med era kunder. Nordlo tar hand om miljö, funktion och hantering med den bästa tekniken.

Kontakta oss

Varför är det viktigt att prioritera IT-säkerhet?

 • Världen blir mer digital
  Med digitaliseringen blir företag mer och mer uppkopplade vilket gör att dokument och filer sparas i molnet, avtal signeras digitalt och möten sker online. Med anledning av allt mer sker online är det viktigt med åtgärder och investeringar för att skydda ditt företags digitala tillgångar.
 • Skydd mot intrång
  Möjliga anledningar till intrång kan vara stölder, utpressning, sabotage eller spionage, alltså personer som vill ditt företag ont. Genom en god och förebyggande IT-säkerhet ser ni till att de aldrig kommer åt er information.
 • Det är viktigt att upptäcka intrång i tid
  Vid implementation av tekniklösningar och processer måste intrång och hot kunna upptäckas i tid för att isolera och begränsa skadan och kunna återställa allt effektivt. På många företag sköts det arbetet av en central avdelning som kallas SOC (Security Operations Center).

Överväger ditt företag att lägga er IT-säkerhet hos en leverantör?

Genom att investera i sin IT-säkerhet och lägga den hos en leverantör med både hög kompetens och rätt resurser skapar man rätt förutsättningar för en trygg IT-miljö.

Vill du veta mer om hur Nordlo levererar IT-säkerhet till sina kunder? Läs om några av våra kunder som valt att lägga sin IT-säkerhet hos oss:

Cybersäkerhetsrapporten 2022

Säkerhetshoten blir allt mer avancerade och verksamheter behöver hela tiden se till att deras IT-miljö lever upp till dagsaktuella krav på cybersäkerhet.

Vilka utmaningar behöver du som IT-ansvarig vara förberedd på? Baserad på undersökningar och data har vi tillsammans med Radar Group sammanfattat vad som händer inom IT-säkerhet just nu, hur framtiden ser ut och var du behöver lägga fokus.

Läs rapporten

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare