HemPaula Ahlander

Paula Ahlander

VD, Nordlo i Jönköping

”Vi vill skapa förutsättningar för alla att kunna vara sitt bästa jag på jobbet”

Dela i sociala medier

Paula Ahlander

Antal anställda på ert kontor/ort: 40
Familj: Man och tre barn
Intressen: Tennis. Fotografering och fotokonst.

Hur lever du våra värderingar, kan du ge något exempel från verksamheten?

Tillsammans
Det är viktigt att vi alla känner att vi är i jobbet och uppgiften tillsammans, hos oss ställer alla verkligen upp för varandra och en stor del av vår framgång är vår sammanhållning. Vi försöker också göra mycket saker tillsammans även utanför jobbet.

Hjärtat
För mig är det viktigt att vi tar beslut utifrån ett utvecklings- och affärsvärdesperspektiv men också alltid med hjärtat i grunden. Våra värderingar är det som ligger till grund för vårt agerande och beslutsfattande.

Vi har en Må-Väl-På-Kontoret grupp som aktivt jobbar för välmående och hållbarhet för vårt kontor och vår personal. Det kan handla om allt från aktiviteter, föreläsningar till att vi har skapat ett litet bibliotek på jobbet.

Affärsvärde
Att kunna skapa affärsvärde för våra kunder ser jag bland det viktigaste i vår leverans, det gör oss relevanta. Vi jobbar dagligen med att utveckla och förbättra vår verksamhet och vår affär, för våra kunder och för oss själva. Detta är ett arbete hela kontoret är involverat i och vi utvärderar hela tiden vårt arbete och hur vi kan utveckla det.

Vad gör Nordlo mest attraktivt?
Vi är ett värderingsstyrt företag med stort hjärta och passion för våra kunder. För oss är det viktigt att det kännas roligt att gå till jobbet. Vi vill skapa förutsättningar för alla att kunna vara sitt bästa jag på jobbet, (både personligt och kompetensmässigt) vilket också borgar för att vi skall kunna ge den bästa servicen och leveransen. Det gör oss attraktiva, både som leverantör och som arbetsgivare.

Vad kan vi bli bättre på i Nordlo?
En stor uppgift vi har är att komma samman och hitta varandra ute i landet så att vi får ut den fulla kraft som vi nu har tillsammans och kan skapa ännu större värde på bred front för våra kunder. Dels genom den ökade specialistkompetens som kommer oss alla till gagn och dels också genom den stora geografiska spridning som vi nu har tillsammans.

Vad är prioriterat på din agenda just nu?
Att se till att vårt nya varumärke är ute och presenteras i sin rätta form på alla ställen där vi syns. Sedan planerar jag för framtiden och vilka beslut vi står inför där, allt för att vi skall nå våra mål #1 inom medarbetarnöjdhet och #1 inom kundnöjdhet och de önskade affärsmål som vi har.

Hur skulle kollegorna beskriva dig?
Det får man ju egentligen fråga dem men jag tror och hoppas att det skulle beskriva mig som handlingskraftig, omtänksam, strukturerad och målfokuserad. Samtidigt tror jag nog att någon skulle säga att jag till ytan kan upplevas lite yvig, det är tex ofta rätt så rörigt på mitt skrivbord, men det förklarar jag med att jag har många bollar i luften ?

Vill du också jobba med oss?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan via nedan knapp. 

Gör spontanansökan här