HemLinnea Skärdin

“Jag drivs av utmaningen att bryta dynamiken i tråkiga IT-rum.”

Linnea Skärdin
Service Delivery Manager, Nordlo Improve

Dela i sociala medier

Linnea Skärdin


En arbetsgivare med gott rykte och en roll som kombinerar tekniskt kunnande, rådgivning, personalansvar och social kompetens. Linnea Skärdin är ny Service Delivery Manager för SOC och säkerhetstjänster på Nordlo, här berättar hon mer om vad hon själv menar är en rätt fet roll att ha.

Som Service Delivery Manager är Linnea Skärdin leveransansvarig mot kunder som köper SOC eller andra säkerhetstjänster från Nordlo. Tillsammans med sitt team ser hon till att kvalitén på leveransen håller, att rapporteringen stämmer och att kunden är nöjd.

”Jag ansvarar för att arbetet är på rätt väg ur ett säkerhetsstrategiskt perspektiv. Det innehåller flera delar. Teknisk kunskap absolut, men det kräver också en förmåga att bygga förtroende, förståelse för kundens behov och vilka tjänster de behöver för att driva säkerhetsarbetet framåt. Det är ju en ganska fet roll, jag är så glad att jag fått förtroendet.” säger Linnea.

“Korta beslutsvägar och frihet under ansvar gör att vi kan vara snabbfotade och prova nya saker.” 

Linnea kommer tidigare från Darktrace, ett brittiskt AI-produktbolag inom cybersäkerhet och Nordlo-partner sedan länge. ”Nordlo har ett gott rykte och ett utbrett förtroende på marknaden. Jag visste att det jobbade bra och duktiga personer här och att bolaget var stort nog att ha bra processer på plats men ändå med en möjlighet att få sin röst hörd. Här uppmuntras kreativitet och ledningen välkomnar idéer och initiativ. Dessutom är det god och varm stämning på kontoret.” fortsätter Linnea.

Hur ser du på att arbeta i en decentraliserad organisation som Nordlo?
”Jag kommer från ett centraliserat bolag, och vet vad det kan göra med kreativiteten. Nordlo är en decentraliserad organisation som ger medarbetarna ansvar och möjlighet att utvecklas. Det är bra för kreativiteten och höjer arbetsmoralen. Korta beslutsvägar och frihet under ansvar gör att vi kan vara snabbfotade och prova nya saker. Samtidigt som man har uppbackning från en hel koncern i ryggen.”

“Jag känner redan nu att jag har fått världens bästa roll, jackpot om jag får säga det själv!” 

Hur ser du på dina utvecklingsmöjligheter på Nordlo? 
”Jag känner redan nu att jag har fått världens bästa roll, jackpot om jag får säga det själv! Redan under min rekryteringsprocess hade vi en bra dialog om hur rollen kunde anpassas till mig. Att jobba här är mer än att bara förvalta en tjänst, här får man utrymme att utvecklas. Jag ser en ljus framtid på Nordlo.”

På frågan vad som engagerar Linnea på jobbet, är svaret enkelt. Teamwork! ”Det är lätt hänt att ha ett sådant fokus på att leveransen mot kund ska vara top notch, att man glömmer det interna. Service Delivery Manager är också en ledarroll, och jag vill jobba aktivt med team building, samarbete och se till att alla trivs och utvecklas.”

När är du som stoltast i din professionella roll?
”Jag gillar att vara ute och prata med kunder, dels då jag tycker om att träffa nya människor, dels för att jag drivs av utmaningen att bryta dynamiken i tråkiga IT-rum. Stoltast är jag när jag lyckas entusiasmera personer som först verkar tvära och motvalls. När jag får i gång ett samtal och lyckas driva en fråga framåt, då trivs jag på riktigt. Att få bidra till debatten helt enkel.” avslutar Linnea.

Vill du också komma närmare din fulla potential?

”Möjligheterna är oändliga och varje dag lär jag mig något nytt”

På Nordlo letar vi alltid efter människor som har ett brinnande intresse av att utvecklas. Vi tror mycket på att man själv driver sin egen utveckling, och att vi är där för att stötta din resa. Se våra lediga tjänster där vi hjälper dig att nå din fulla potential.

Se våra lediga tjänster

Läs gärna vidare

Einar Mogen

Systemutvecklare, Nordlo i Bergen

“Det är häftigt att ha så många kunniga kollegor runt sig. Jag känner mig stolt att bidra till Nordlos framgång”

Åsa Hollander

IT-konsult, Nordlo i Borås

“Jag är IT-konsult för jag älskar detektivarbete, och det är precis vad mitt jobb innebär.”

Magnus Andersson

Service Delivery Manager, Nordlo Sydost

“Man pratar mycket teknik och leverans till kund. Det är väldigt kul att gå till jobbet nu för tiden”

Anders Thomasson

Technical Account Manager, Nordlo i Stockholm

“Det är häftigt att ha så många kunniga kollegor runt sig. Jag känner mig stolt att bidra till Nordlos framgång”

Jenny Brännlund

Development Lead & Quality Manager, Nordlo i Umeå & Lycksele

“Det var en fantastisk känsla att få ett jobb innan examen”

Ståle Gismervik

Senior systemkonsult, Nordlo i Haugesund

“Nordlo ger mig friheten att styra min egen vardag”

Lisa Grenholm

Servicedesk Specialist , Nordlo i Umeå & Lycksele

“En gång i månaden pratar vi om arbetsplatsen och vad vi vill förbättra”

Jakob Nordanbro

Supporttekniker, Nordlo i Falun

“Vi som medarbetare får alltid vara med och bidra till beslut”

Linn Ericsson

Inköpare, Nordlo i Karlshamn

“Nordlo är en arbetsplats där det finns alla möjligheter till utveckling”