HemSanela Yetek

Sanela Yetek

Systemutvecklare, Nordlo i Nyköping

”Här har jag alltid möjlighet att utveckla mig själv och lära mig nya saker”

Dela i sociala medier

Sanela Yetek

Berätta om din roll på Nordlo:
Jag jobbar främst med utveckling av webbapplikationer.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Oftast sitter jag med ett större projekt och utvecklar en plattform för våra kunder, utifrån de önskemål kunden har. Det viktigaste i mitt arbete är att vara lyhörd över vad en kund vill ha och kunna leverera det de förväntar sig. När kunden blir nöjd med resultatet känns det som roligast att jobba med systemutveckling.

Hur är Nordlo som arbetsplats?
Jag trivs väldigt bra där, det är bra stämning och kollegorna är toppen. Nordlo för mig känns som ett företag som vill vara ledande inom IT och det är det som också ger mig drivkraft att jobba där.

Vad är mest utvecklande på Nordlo? Vilka utmaningar stöter du på i din vardag?
Att det hela tiden händer nya och spännande saker. Jag stöter ständigt på nya utmaningar och möjligheter. Jag tycker även att jag alltid har möjlighet att utveckla mig själv och lära mig nya saker.

Vill du också jobba med oss?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan via nedan knapp. 

Gör spontanansökan här