HemNorsk Tur upplever hög driftsäkerhet med Nordlo

Norsk Tur
upplever hög
driftsäkerhet
med Nordlo

Dela i sociala medier

Ständig upptid

Med mottot ”Skräddarsydd kvalitet i alla steg” har Norsk Tur behov av skräddarsydda IT- och telekommunikationslösningar så att de alltid finns tillgängliga för sina kunder och aldrig behöver uppleva avbrott i kommunikationen.

Researrangören Norsk Tur arrangerar gruppresor till destinationer över hela världen för privatpersoner och företag. Företaget har varit kund hos Nordlo i Vennesla i cirka 20 år.

"Nordlo ser till att vi inte upplever nedtid och att vi är tillgängliga 24/7 för våra kunder som kan befinna sig i andra tidszoner eller har behov av att nå oss"

- Anne-Kristin Krzyzowski, produktionschef på Norsk Tur.

Skräddarsydd lösning

Alla IT- och telekomlösningar levereras och drivs av Nordlo. IT-plattformen är en skräddarsydd kombination av molntjänster och serverlösningar på plats. Nordlos automatiska IT-drift och SLA-avtal innebär att IT-lösningar aldrig ligger nere.

Dessutom är Nordlos konsulter på plats hos Norsk Tur några bestämda timmar per vecka för att säkerställa god användarnöjdhet.

Kundnytta

Med den flexibla växlingslösningen Mobilt Bedriftsnett får kunderna alltid svar. Dessutom är det gratis att ringa internt och anställda kan hantera sin egen tillgänglighet. Lösningen låter dig markera frånvaro och se om kollegor är tillgängliga eller upptagna. Kunderna kommer därför alltid till rätt person. Dessutom är 1881 integrerad så att man ser vem som ringer.

— Nordlo känner till våra behov i minsta detalj och föreslår lösningar som hjälper oss att leva upp till mottot. Dessutom är det väldigt bekvämt att ha ett samarbete med endast en leverantör, säger Krzyzowski.

Relaterade kundcase

Vill du uppleva samma resultat som Norsk tur?

Med digitala lösningar hjälper vi din organisation komma närmare en bättre arbetsplats, rikare kundupplevelse och snabbare tillväxt. Tillsammans skapar vi en fungerande vardag och en blomstrande framtid.

Marius Mønsted
Office manager
marius.monsted@nordlo.com

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare