Förflyttningsresa
– från vardag till framtid

I en undersökning riktad till svenska företag i SME-segmentet, som Nordlo genomförde år 2019, frågade man företagens IT-ansvariga om de vad nöjda med valet av sin IT-leverantör. 80 procent av de tillfrågade svarade att de var nöjda med sin IT-leverantör i nuläget och att de leverer vardagstjänsterna till belåtenhet. Samma grupp sa att de vill ha en IT-leverantör som tar dem in i framtiden, något Nordlo är måna om som en proaktiv leverantör och samarbetspartner.

Från nuläge till önskat läge 

För att du som VD eller annan person i ledande ställning ska kunna utveckla ert företag för att bli mer konkurrenskraftigt har Nordlo en metod som med hjälp av rätt IT-stöd tar ditt företag in i framtiden. Se illustrationen nedan för att se hur Nordlo med en förflyttningsresa tar ditt företag från nuläge till ett önskat läge:

”80% av företagen har behov av en IT-leverantör som hjälper dem in i
framtiden”

Nuläge

Hur man hanterar vardagsproblematiken

Nuläge

Nuläget handlar ofta om att hantera vardagsproblematiken och det är lätt att fastna i ett nuläge och se hinder för fortsatt utveckling. Nordlo hjälper er att ta nästa steg mot nya digitala lösningar, förändrade arbetssätt och beslutstöd som leder till en utvecklad affär med era kunder.

Vardag

Rätt IT-stöd för dina medarbetare

Vardag

När dina medarbetare kommer till jobbet behöver de rätt IT-stöd för att utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Nordlo hjälper er med digitala hjälpmedel för arbetsplatsen, nätverk, infrastruktur, molntjänster, applikationer, support och säkerhet – välj tjänsterna styckvis eller paketerat så att ni kan skala upp och ned vid behov. 

Förflyttningsresa

Tar dig från nuläge till önskat läge.

Förflyttningsresa

Du som sitter som VD eller i annan ledande ställning på företaget och har fått digitaliseringsfrågan i knäet eller känner dig stressad över konkurrenternas framfart, behöver inte oroa dig. Med Nordlos förflyttningsresa hjälper vi ditt företag att ta er från ett nuläge till ett önskat läge. 

Önskat läge

Stärker er position på marknaden

Önskat läge

Genom att arbeta med konkreta lösningar som ni kan implementera inom en rimlig tidsram tar vi er från målbild till färdigt resultat. Nordlo är certifierat inom både kvalitet och säkerhet och vi är vana vid att förhålla oss till nya krav och regelverk. Med innovativa digitaliseringslösningar utvecklar vi både era affärer och verksamhet och hjälper er navigera i den digitala världen. Tillsammans skapar vi en strategisk plan som stärker er position på marknaden.

Framtid

Framtidssäkrar verksamheten

Framtid

Att ha en tydlig plan för framtiden är viktigt för att verksamheten ska fortsätta att växa. På så sätt framtidssäkrar ni er verksamhet, utan att spendera mer tid och pengar än nödvändigt. Nordlo hjälper er att hitta kostnadseffektiva och hållbara lösningar som gör att er verksamhet står bättre rustad för framtiden.

Vill du veta mer eller boka ett möte?

Vi bjuder er gärna på en initial kostnadsfri rådgivning för att veta mer om hur Nordlos förflyttningsresa kan hjälpa er verksamhet.

Tillsammans har vi gjort resan att bryta loss Orio från Saab Automobile och byggt upp en helt ny struktur.”

- Leif Karlsson, VD Orio

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare