HjemKarriere

Voks sammen med Nordlo

Vi er tidlig oppe om morgenen for å gi organisasjoner et digitalt forsprang med kraft til å utvikle samfunnet – og vi blir bedre på det for hver dag.

Symbol

Vi arbeider sammen

Gode ting skjer når vi slår våre kloke hoder sammen. Det gjør oss sterkere, leder til nye perspektiver og flere veier fremover. Som lagspiller viser vi respekt og lydhørhet for hverandre, og bygger sterke relasjoner som utvikles med tiden. Vår kultur er noe vi er stolte over, fellesskapet og alles kunnskap løfter oss – samtidig som vi har det hyggelig underveis.

Symbol

Vi handler med hjertet

Vi driver og tar ansvar for våre prosjekter med mye pasjon og et stort hjerte. Vi har et brennende engasjement for bærekraftig endring, der vår innovasjon former fremtiden innen IT og digitalisering. Løsninger og ideer som virkelig gjør en forskjell for våre kunder, kommer fra alle deler av organisasjonen.

Symbol

Vi skaper forretningsverdi

Vi har en hengivenhet og genuin vilje til å gjøre det som er rett for våre kunder og medarbeidere, der brukerne viser veien til den løsningen som skaper mest verdi. Vi opptrer profesjonelt i alle situasjoner, og utfordrer oss selv for å møte kundebehov med løsninger som skaper både konkurranseevne og bærekraftig vekst.

Et sted som utfordrer

Nordlos suksess bygger på 600 fantastiske mennesker som alle deler en pasjon for IT og digitale løsninger som har kraft til å forandre.

Hos oss sitter entreprenørånden i veggene, og vi hyller deg som vil utvikle deg innenfor ditt yrke og våger å gå inn i det ukjente ved stadig å utfordre deg selv og ta egne initiativer.

Hvis dette høres ut som et sted for deg, har du funnet et hjem – og sammen skal vi forme bærekraftige bedrifter og et bedre samfunn.

Sted
Type tjeneste

Teknisk support till Nordlo Improve Kista

Teknisk support till Nordlo Improve Kista

Vi växer så det knakar och behöver stärka vårt Kista-team med fler engagerade supporttekniker. Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas?

Om Nordlo
Nordlo är en ny IT- och digitaliseringspartner i Norden, som fokuserar på närhet till kundens verksamhet för att leverera högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, i en mängd olika branschen, att digitalisera sina verksamheter. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge.

Varför Nordlo?
Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Det är högt i tak och vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Du kommer få möjlighet till personlig utveckling och en spännande roll att växa i. I koncernen har vi högt uppsatta mål för att växa, och att ha nöjdast kunder och medarbetare i branschen. Vi brinner för att analysera våra kunders situation, förstå deras problem och med IT som stöd effektiviserar vi hela deras verksamhet. Tillsammans skapa vi en hållbar tillväxt som gör att de står väl rustade för framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle. Våra supporttekniker är Nordlos främsta ambassadörer när det kommer till kunskap, förståelse och engagemang. Exakt de egenskaper som våra kunder så högt värdesätter.

Kvalifikationer
För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du:

 • Har ett stort IT-intresse
 • Har goda kunskaper inom Windows 10
 • Är serviceinriktad, gillar kundkontakt och att hjälpa våra kunder
 • Känner ett stort driv och är ansvarstagande
 • Vill utvecklas och lära dig nya saker
 • Gillar att jobba i team
 • Vill vara med och bidra till Nordlos positiva arbetsklimat

En relevant utbildning inom IT är mediterande, men inget krav.

Mer information om Nordlo och våra tjänster finns på www.nordlo.com

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Stockholm Kista

Kontakt

Digital Coach/Verksamhetsutvecklare till Borås

Drivs du av kundnytta och vill bidra till att maximera kundernas potential inom Office 365 i västra Sverige? Ta chansen i rollen som Digital Coach / Verksamhetsutvecklare hos Nordlo Borås AB! Här får du möjligheten att utbilda, inspirera, implementera och därmed förverkliga. Läs gärna mer!

Om vår kund
Nordlo är en av de ledande aktörerna inom IT och digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Nordlo är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Vi är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Digital Coach / Verksamhetsutvecklare hos Nordlo Borås blir ditt primära ansvarsområde att se till att kunderna och därmed användarna når maximal potential av sina produkter inom Office 365. Du hjälper kunderna framåt i sin utveckling genom utbildning och inspiration i hur arbetssätt kan effektiviseras. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

 • Aktivt föra kunddialog via besök ute hos kund
 • Ansvara för utbildning inom Office 365
 • Presentera strategier och nya lösningar
 • Planera och genomföra event och aktiviteter
 • Delaktig i det tekniska ansvaret för plattformen och konfiguration av produkter

Du blir en del av sälj- och marknadsteamet, vilka du har ett tätt samarbete med och du rapporterar till Teamledare för detta Team.

Din profil
Vi söker dig som har kunskap inom Sharepoint/Office 365 och vi tror att du har en relevant utbildning inom IT eller liknande område. Du motiveras av mötet med andra människor och är van vid kunddialogen. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med konfiguration eller som superuser i Sharepoint.

Som person har du en stor portion driv tillsammans med en genuin affärsförståelse. Du kommunicerar framgångsrikt till olika målgrupper och har en god pedagogisk förmåga. Du har ett inspirerande och relationsskapande förhållningssätt samtidigt som du har ett gediget kundfokus. Vidare är du engagerad för ditt arbete och du trivs i en roll med många kontaktytor.

Vi erbjuder dig en roll på ett familjärt bolag där man hjälper varandra och där du får bidra genom att utbilda kunderna och därmed skapa användarnytta! Företaget har ett mycket gott rykte i Borås och det finns många kända varumärken i kundfloran. Nordlo är mån om sina medarbetares personliga utveckling. Det finns mycket kompetens inom bolaget, vilket skapar goda möjligheter att utvecklas internt. Du kan se fram emot att jobba i en flexibel organisation och en spännande tid på ett bolag som satsar för att växa!

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdatum är 15 september 2019. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Albertsson; gabriella.albertsson@effektiv.se, 070-938 44 19 eller Oskar Johnsson; oskar@effektiv.se, 073-315 06 11

Kontakt

Finner du ikke noe som passer?

Vi i Nordlo er alltid på jakt etter mennesker som har kompetanse innen IT-bransjen og som har en lidenskap for bærekraftig endring, der innovasjonen vår former fremtiden for IT og digitalisering. Selv om du ikke finner en spesifikk rolle for øyeblikket, er vi alltid interessert i å høre fra deg som vil samarbeide med oss. Send din spontane søknad her.

Send spontane søknan her

 • Legg til CV
  Remove your CV

Møt våre medarbeidere

I denne avdelingen har vi samlet intervjuer med oss som arbeider i Nordlo. I disse intervjuene finner du alt fra hvordan hverdagen ser ut for en adm.dir. i Nordlo til hvilke utfordringer våre serviceteknikere møter. Klikk deg videre for å få et innblikk i hvordan det er å arbeide i Nordlo, og bli samtidig bedre kjent med oss!

”Det mest utviklende i Nordlo er at det hele tiden skjer nye og spennende ting. Jeg møter stadig nye utfordringer og muligheter. Jeg synes også at jeg alltid har mulighet til å utvikle meg og lære nye ting.”

Magnus Blomberg

Teknisk chef, Nordlo Improve, Teknisk leder, Nordlo Improve, Göteborg

Anette Vejdegren

Ansvarig för regionen Stockholm, Improve, Ansvarlig for regionen Stockholm, Nordlo Improve, Kista

Følg oss gjerne på sosiale medier

Her byr vi på kunnskap på IT-området, legger ut stillingsannonser og forteller hvordan vi hjelper kundene våre med innovative IT-løsninger av høy kvalitet, både i hverdagen og i fremtiden.

Ønsker du å kontakte oss?

Vi elsker kundedialoger og utfordringer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!