HemWeronica Sjögren

”Vi har väldigt kul ihop och bryr oss om varandra”

Weronica Sjögren
Produktivitetskonsult, Nordlo Växjö

Dela i sociala medier

Weronica Sjögren

Berätta om din roll på Nordlo:
När jag började på Nordlo startade jag med sälj och gick sedan över till en del projektledning, men för två år sedan tog jag chansen att börja som produktivitetskonsult - en ny roll som vi drog igång gemensamt bland kontoren. Jag har varit med och format en del av de upplägg vi jobbar med, vilket gjort det extra roligt. Med min roll trivs jag med att man både kommer i kontakt med användarna samt verksamheten de arbetar i, genom att förstå bägge delar kan jag prestera mitt bästa.

Jag arbetar mycket med Microsoft 365 då det finns mycket konkret där att låta kunderna komma igång med, och många har ännu inte upptäckt de möjligheter som finns utöver Office-paketet. Vi vill visa att det inte behöver vara speciellt krångligt att göra stor skillnad.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Mycket av det jag gör bygger på att användarna själva upptäcker vilka möjligheter som passar deras arbete och arbetssätt. För att hitta det går vi först tillsammans igenom hur de arbetar idag och ser över om det finns något de upplever som onödigt krångligt eller tidskrävande. Utifrån det sätter jag sedan ihop ett upplägg för hur vi på Nordlo kan hjälpa till att öka produktiviteten.

Jag är mycket ute hos kund där jag vanligtvis sitter med mindre grupper som prövar olika scenarier under min handledning. I samband med detta kommer det ofta upp frågor och diskussioner som vi svarar på. På så sätt ser vi till att det går att ta till sig den nya informationen och att de direkt kan börja implementera vad de lärt sig i sitt dagliga arbete.

Hur är Nordlo som arbetsplats?
Vi har högt i tak och drivs av att hjälpa våra kunder. Vi har också väldigt kul och bryr oss om varandra. Här i Växjö har vi en chef som är duktig på att hitta på saker vi gör tillsammans, senaste exemplet är några kollegor som var uppe på Kebnekaise. Det är inte alltid lika avancerade aktiviteter – vi har också vandrat på Österlen, cyklat på Gotland och seglat i Göteborgs skärgård. Det ger oss viktiga minnen och erfarenheter som vi delar och har med oss när vi jobbar tillsammans på hemmaplan.

Nordlo är stort och litet på samma gång – vi jobbar som ett lokalt IT-företag men har möjlighet att ta hjälp av våra kollegor på andra kontor, både när det gäller erfarenheter och rent praktiskt om en kund skulle befinna sig på annan ort. Detta gör Nordlo till en spännande och utvecklande arbetsplats.

”Vi har vandrat på Österlen, cyklat på Gotland och seglat i Göteborgs skärgård. Det ger oss viktiga minnen och erfarenheter som vi delar och har med oss när vi jobbar tillsammans på hemmaplan”

Vad är mest utvecklande på Nordlo?
Jag vill att kunden jag jobbar med ska känna att jag är där för att hjälpa just dem. När jag får höra att vi hjälpt till att öka produktiviteten, förbättrat kommunikationen eller skapat bättre ordning i verksamheten blir jag glad och får en extra energikick.

Vilka råd kan du ge till någon som vill jobba på Nordlo?
Hör av dig till ditt närmaste lokalkontor! Vi behöver alltid duktiga medarbetare och du kan hitta oss över hela Sverige.

Vill du också komma närmare din fulla potential?

”Möjligheterna är oändliga och varje dag lär jag mig något nytt”

På Nordlo letar vi alltid efter människor som har ett brinnande intresse av att utvecklas. Vi tror mycket på att man själv driver sin egen utveckling, och att vi är där för att stötta din resa. Se våra lediga tjänster där vi hjälper dig att nå din fulla potential.

Se våra lediga tjänster

Läs gärna vidare

Jenny Brännlund

Development Lead & Quality Manager, Nordlo i Umeå & Lycksele

“Det var en fantastisk känsla att få ett jobb innan examen”

Ståle Gismervik

Senior systemkonsult, Nordlo i Haugesund

“Nordlo ger mig friheten att styra min egen vardag”

Lisa Grenholm

Servicedesk Specialist , Nordlo i Umeå & Lycksele

“En gång i månaden pratar vi om arbetsplatsen och vad vi vill förbättra”

Jakob Nordanbro

Supporttekniker, Nordlo i Falun

“Vi som medarbetare får alltid vara med och bidra till beslut”

Linn Ericsson

Inköpare, Nordlo i Karlshamn

“Nordlo är en arbetsplats där det finns alla möjligheter till utveckling”

Gustav Larsmark

IT-konsult, Nordlo i Jönköping

”Känslan att arbeta på Nordlo är att man hela tiden kan få stöd och hjälp av sina kollegor”

Anette Vejdegren

Affärsansvarig, Nordlo i Stockholm

”I vår platta organisation är det enkelt att få möjlighet att utveckla sig och att i sin egen takt ta sig an utmaningar”

Anneli Waleniussen

Säljare, Nordlo i Sarpsborg

”Vi förstår hur viktigt det är med samarbete för att nå våra mål”

Axel Löfquist

Servicedesktekniker, Nordlo i Stockholm

”Den direkta kontakten med våra kunder och deras system har haft särskild stor påverkan i min utveckling”

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare