Väx tillsammans med Nordlo

Vi går upp på morgonen för att ge organisationer ett digitalt försprång med kraften att utveckla samhället och vi blir bättre på det varje dag

Symbol

Vi arbetar tillsammans

Bra saker händer när vi slår våra kloka huvuden ihop. Det gör oss starkare, leder till nya perspektiv och fler vägar framåt. Som lagspelare visar vi respekt och lyhördhet för varandra, och bygger starka relationer som utvecklas med tiden. Vår kultur är något vi är stolta över, gemenskapen och allas kunskap lyfter oss – samtidigt som vi har roligt längs vägen.

Symbol

Vi agerar med hjärtat

Vi driver och tar ansvar för våra projekt med mycket passion och stort hjärta. Vi har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Lösningar och idéer som gör verklig skillnad för våra kunder, kommer från organisationens alla hörn.

Symbol

Vi skapar affärsvärde

Vi har en hängivenhet och genuin vilja att göra det som är rätt för kunder och för medarbetare, där användarna visar vägen till den lösning som skapar mest värde. Vi agerar professionellt i alla lägen, och utmanar oss själva för att möta kundbehov med lösningar som skapar både konkurrenskraft och hållbar tillväxt.

En plats som utmanar

Nordlos framgång bygger på 600 fantastiska människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra.

Hos oss sitter entreprenörsandan i väggarna, och vi hyllar dig som vill utvecklas inom ditt yrke och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ.

Om det låter som en plats för dig har du hittat hem - och tillsammans kommer vi forma hållbara företag och därmed ett bättre samhälle.

Ort
Typ av tjänst

Supporttekniker till Nordlo Improve Lindholmen

Nu förstärker vi vårt team i Göteborg med en supporttekniker.

Varför Nordlo?

Vi växer och får fler kunder. Vi behöver därför förstärka vårt team i Göteborg med fler supporttekniker.

Vi är till för våra kunder. Vi brinner för att analysera våra kunders situation, förstå problemen och ta fram konkreta förslag på förbättringar. Vi effektiviserar våra kunders IT-miljö och därigenom hela deras verksamhet. Vår servicedesk är Nordlos främsta ambassadörer när det kommer till kunskap, snabbhet, lyhördhet, förståelse och engagemang. Exakt de egenskaper som våra kunder så högt värdesätter.

Arbetsuppgifter

Du är vårt ansikte utåt och kommer via telefon, fjärrstyrning eller på plats bistå våra kunder med felavhjälpning, installationer eller ge tekniska råd. Som supporttekniker hos oss kommer du snabbt bygga på din tekniska kompetens eller utveckla din befintliga kompetens i våra kunders miljöer som ständigt förändras.  Det innebär att du kommer ställas inför nya utmaningar varje dag och till din hjälp har du alltid resten av teamet på Nordlo.

Som supporttekniker kommer du att ha en betydelsefull roll för våra leveranser mot våra kunder. Det är viktigt att du gillar kontakten med andra människor, att du som person är driven och tar ett eget ansvar för att planera och genomföra dina arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer

För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du:

 • Har ett stort IT-intresse
 • Har goda kunskaper inom Windows 10
 • Är serviceinriktad, gillar kundkontakt och att hjälpa våra kunder
 • Känner ett stort driv och är ansvarstagande
 • Vill utvecklas och lära dig nya saker
 • Gillar att jobba i team
 • Vill vara med och bidra till Nordlos positiva arbetsklimat
 • En relevant utbildning inom IT är mediterande, men inget krav.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad 100%
Ort: Göteborg

Ansök här

Windowsspecialister till Nordlo Improve Kista

Vi växer och får fler kunder. Vi behöver därför förstärka vårt team i Stockholm med fler Windowsspecialister.

Varför Nordlo?
Vi är till för våra kunder. Vi brinner för att analysera våra kunders situation, förstå problemen och ta fram konkreta förslag på förbättringar. Vi effektiviserar våra kunders IT-miljö och därigenom hela deras verksamhet.

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka vårt team med fler Windowsspecialister med minst 3-5 års erfarenhet från drift och projekt i Microsoftmiljö. Du kommer arbeta med att ständigt hitta nya smart sätt att förbättra serversystem samt upprätthålla drift och underhåll av Windows Server och tillhörande middleware (till exempel IIS, databas, RDS/Citrix) i våra kunders plattformar. Du förstår fördelen med att arbeta i team och kommer delta i förbättringsworkshops och projekt tillsammans med kunder, projektledare och arkitekter.

Det är viktigt att du gillar kontakten med andra människor och ser kommunikation som en viktig del i din vardag. Vi ser att du som person är driven och känner ett ägaransvar över servrar och system. Till din hjälp har du hela Nordlos passionerade team, med några av Sveriges främsta specialister inom området.

Kvalifikationer
För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du:

 • Har erfarenhet inom Windows Server
 • Är intresserad av, och tar ansvar för, kundens miljö
 • Vill utvecklas, lära nytt och hålla dig uppdaterad med senaste tekniken
 • Är engagerad och ansvarstagande
 • Vi ser gärna att du har arbetat med något utav följande:
 • Identitet och säkerhet såsom Active Directory, Azure, och PowerShell
 • Virtualiseringsteknik såsom Hyper-V, VMware och IaaS i Azure
 • Middleware såsom RDS (eller Citrix), MSSQL och IIS

Mer information om Nordlo och våra tjänster finns på www.nordlo.com

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Stockholm Kista

Hittar du inte något som passar?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan här.

 

Gör spontanansökan här

 • Lägg till CV
  Ta bort CV

Möt våra medarbetare

I denna avdelning har vi samlat intervjuer med medarbetare på Nordlo. I dessa intervjuer hittar du allt från hur vardagen ser ut för en VD på ett av bolagen inom Nordlo-koncernen, till vilka utmaningar som våra servicetekniker möter. Klicka vidare för att få en inblick i hur det är att jobba på Nordlo, och lär känna oss lite bättre.

"Det blir så mycket bättre när vi gör jobbet tillsammans"

Magnus Blomberg

Teknisk chef, Nordlo Improve (f.d Zetup), Göteborg

Anette Vejdegren

Ansvarig för regionen Stockholm, Improve, Kista

Sanela Yetek

Systemutvecklare, Nyköping

Axel Löfquist

Servicedesktekniker, Stockholm

Linn Nicolaisen

IT-tekniker, Dalarna/Falun

Paula Ahlander

VD, Nordlo, Jönköping

Följ oss gärna i sociala medier

I Nordlos sociala kanaler hittar du värdeskapande innehåll om IT och digitalisering, rekryteringsannonser och kundcase som berättar vilka utmaningar vi hjälper våra kunder med.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!