Väx tillsammans med Nordlo

Vi går upp på morgonen för att ge organisationer ett digitalt försprång med kraften att utveckla samhället och vi blir bättre på det varje dag

Symbol

Vi arbetar tillsammans

Bra saker händer när vi slår våra kloka huvuden ihop. Det gör oss starkare, leder till nya perspektiv och fler vägar framåt. Som lagspelare visar vi respekt och lyhördhet för varandra, och bygger starka relationer som utvecklas med tiden. Vår kultur är något vi är stolta över, gemenskapen och allas kunskap lyfter oss – samtidigt som vi har roligt längs vägen.

Symbol

Vi agerar med hjärtat

Vi driver och tar ansvar för våra projekt med mycket passion och stort hjärta. Vi har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Lösningar och idéer som gör verklig skillnad för våra kunder, kommer från organisationens alla hörn.

Symbol

Vi skapar affärsvärde

Vi har en hängivenhet och genuin vilja att göra det som är rätt för kunder och för medarbetare, där användarna visar vägen till den lösning som skapar mest värde. Vi agerar professionellt i alla lägen, och utmanar oss själva för att möta kundbehov med lösningar som skapar både konkurrenskraft och hållbar tillväxt.

En plats som utmanar

Nordlos framgång bygger på 600 fantastiska människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra.

Hos oss sitter entreprenörsandan i väggarna, och vi hyllar dig som vill utvecklas inom ditt yrke och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ.

Om det låter som en plats för dig har du hittat hem - och tillsammans kommer vi forma hållbara företag och därmed ett bättre samhälle.

Ort
Typ av tjänst

Vi söker affärsutvecklare till Nordlo Helsingborg

Nu söker vi affärsutvecklare till vårt nya kontor i Helsingborg. Vi letar efter drivna, kompetenta och engagerade medarbetare som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med oss på Nordlo.

Om Nordlo
Nordlo är ny IT- och digitaliseringspartner i Norden, som fokuserar på närhet till kundens verksamhet för att leverera högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, oavsett storlek, att digitalisera sina verksamheter. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,3 miljarder SEK.

Nordlo är just nu inne i en expansiv fas och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Expansionen består bland annat i att etablera oss i Helsingborg och för det behöver vi kunniga medarbetare med en passion för IT. Nordlo byggs av entreprenörer och självständiga kontor som driver och beslutar om sin affär samtidigt som man har tillgång till koncernens samlade kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och partnersamarbeten, något som ger Nordlo stora konkurrensfördelar och medarbetarna en stimulerande verksamhet att arbeta i.

Om tjänsten
Som affärsutvecklare hos Nordlo jobbar du på en spännande arbetsplats med stora utrymmen för möjligheter och utveckling. Vi har en kultur där alla hjälps åt och det finns alltid stöttning att få om man behöver det. Nordlos framgång bygger på människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra samhället. Vi hyllar dig som vill utvecklas och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ. Vi tror att vi tillsammans formar hållbara och lönsamma företag som bidrar till ett bättre samhälle och framtid.

Arbetsuppgifter
Som affärsutvecklare är din främsta arbetsuppgift att stötta och vägleda kunderna i sin digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar.

Din profil
Vi tror att du har en god förståelse och erfarenhet av att skapa flöden och att jobba med affärsprocesser. Som person är du strukturerad, positiv, proaktiv och gillar att arbeta i team. Du är lösnings och resultatorienterad och brinner för att effektivisera och utveckla processer som lyfter företag. Du trivs att jobba i ett högt tempo, har ett starkt driv och en vilja att utvecklas och skapa förändring.

Då mycket tid är ute hos kund ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta, men att du även klarar självständigt arbete. Du har ett bra kundfokus och brinner för att ge bästa möjliga service.

Vi ser gärna att du arbetat som affärsutvecklare i några år eller i en liknande roll. Du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Helsingborg

Ansökan
Är du den vi söker? Mejla i så fall din ansökan till Anders Strömsten,
anders.stromsten@nordlo.com 

Ansök här

Vill du bli en del av vårt nya Nordlo-team i Helsingborg?

Nu söker vi talanger till vårt nya kontor i Helsingborg. Vi letar efter drivna och engagerade medarbetare med stor passion för IT. Du kanske är en skicklig säljare, en synnerligen strukturerad projektledare eller en stjärna på service och support? Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med oss. Låter Nordlo som en plats för dig vill vi gärna höra ifrån dig.

Om Nordlo
Nordlo är ny IT- och digitaliseringspartner i Norden, som fokuserar på närhet till kundens verksamhet för att leverera högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, oavsett storlek, att digitalisera sina verksamheter. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,3 miljarder SEK.

Nordlo är just nu inne i en expansiv fas och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Expansionen består bland annat i att etablera oss i Helsingborg och för det behöver vi kunniga, drivna och engagerade medarbetare. Nordlo byggs av entreprenörer och självständiga kontor som driver och beslutar om sin affär samtidigt som man har tillgång till koncernens samlade kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och partnersamarbeten, något som ger Nordlo stora konkurrensfördelar och medarbetarna en stimulerande verksamhet att arbeta i.

En plats som utmanar
Nordlos framgång bygger på över 600 fantastiska människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra samhället. Hos oss hyllar vi dig som vill utvecklas och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ. Vi tror att vi tillsammans formar hållbara och lönsamma företag som bidrar till ett bättre samhälle och framtid.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Helsingborg

Ansökan
Är du den vi söker? Mejla i så fall din ansökan till Anders Strömsten,
anders.stromsten@nordlo.com 

Ansök här

Hittar du inte något som passar?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan här.

 

Gör spontanansökan här

  • Lägg till CV
    Ta bort CV

Möt våra medarbetare

I denna avdelning har vi samlat intervjuer med medarbetare på Nordlo. I dessa intervjuer hittar du allt från hur vardagen ser ut för en VD på ett av bolagen inom Nordlo-koncernen, till vilka utmaningar som våra servicetekniker möter. Klicka vidare för att få en inblick i hur det är att jobba på Nordlo, och lär känna oss lite bättre.

"Det blir så mycket bättre när vi gör jobbet tillsammans"

Geir Sandaker

VD - Norge / Daglig leder Nordlo, Vennesla

Magnus Blomberg

Teknisk chef, Nordlo Improve, Göteborg

Anette Vejdegren

Ansvarig för regionen Stockholm, Nordlo Improve, Kista

Sanela Yetek

Systemutvecklare, Nordlo Nyköping

Axel Löfquist

Servicedesktekniker, Nordlo Stockholm City

Linn Nicolaisen

IT-tekniker, Nordlo Dalarna/Falun

Paula Ahlander

VD, Nordlo, Jönköping

Följ oss gärna i sociala medier

I Nordlos sociala kanaler hittar du värdeskapande innehåll om IT och digitalisering, rekryteringsannonser och kundcase som berättar vilka utmaningar vi hjälper våra kunder med.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!