HemKarriär

Väx tillsammans med Nordlo

Vi går upp på morgonen för att ge organisationer ett digitalt försprång med kraften att utveckla samhället och vi blir bättre på det varje dag

Symbol

Vi arbetar tillsammans

Bra saker händer när vi slår våra kloka huvuden ihop. Det gör oss starkare, leder till nya perspektiv och fler vägar framåt. Som lagspelare visar vi respekt och lyhördhet för varandra, och bygger starka relationer som utvecklas med tiden. Vår kultur är något vi är stolta över, gemenskapen och allas kunskap lyfter oss – samtidigt som vi har roligt längs vägen.

Symbol

Vi agerar med hjärtat

Vi driver och tar ansvar för våra projekt med mycket passion och stort hjärta. Vi har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Lösningar och idéer som gör verklig skillnad för våra kunder, kommer från organisationens alla hörn.

Symbol

Vi skapar affärsvärde

Vi har en hängivenhet och genuin vilja att göra det som är rätt för kunder och för medarbetare, där användarna visar vägen till den lösning som skapar mest värde. Vi agerar professionellt i alla lägen, och utmanar oss själva för att möta kundbehov med lösningar som skapar både konkurrenskraft och hållbar tillväxt.

En plats som utmanar

Nordlos framgång bygger på 600 fantastiska människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra.

Hos oss sitter entreprenörsandan i väggarna, och vi hyllar dig som vill utvecklas inom ditt yrke och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ.

Om det låter som en plats för dig har du hittat hem - och tillsammans kommer vi forma hållbara företag och därmed ett bättre samhälle.

Ort
Typ av tjänst

Redovisningsekonom till Nordlo Växjö/Ljungby

Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas? Är du strukturerad och ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare för att lyckas i sin roll? Då har vi jobbet för dig.

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv.

I koncernen har vi högt uppsatta mål och vi ska ha dom nöjdaste medarbetarna i branschen, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla.

Vi söker dig som:
Som person är du van vid att arbeta på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och har en stor målmedvetenhet att genomföra arbetet med hög kvalitet. Det är viktigt att du är självständig och ansvarsfull. Din sociala kompetens är hög och du behöver vara avslappnad och vara van att jobba i en föränderlig organisation och under stress.

Arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom ansvarar du för:

  • All löpande redovisning
  • Kund & Leverantörsreskontra
  • Avstämningar och underlag för månadsbokslut
  • Redovisning av skatt till berörda myndigheter
  • Hantera Årsbokslut och Årsredovisning i samarbete med vår ekonomichef

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning i ekonomi
  • Några års erfarenhet som redovisningsekonom
  • Erfarenhet från Microsoft Dynamics NAV
  • Svenska & Engelska i tal och skrift

Om Nordlo Group AB
IT-bolaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Sedan augusti 2019 är även Netcomp en del av koncernen. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder. Läs mer om Nordlo.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Växjö

Kontakt
Karin Lantz, telefon 0470-77 99 66
Publicerat 2020-01-29
Sista ansökningsdag 2020-02-29

Ansök här

Vi söker säljare till Nordlo Dalarna

Nu söker vi en till säljare till vår försäljningsavdelning. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad medarbetare som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med oss på Nordlo Dalarna.

Om Nordlo
Nordlo är ny IT- och digitaliseringspartner i Norden, som fokuserar på närhet till kundens verksamhet för att leverera högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, oavsett storlek, att digitalisera sina verksamheter. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,3 miljarder SEK.

Nordlo byggs av entreprenörer och självständiga kontor som driver och beslutar om sin affär samtidigt som man har tillgång till koncernens samlade kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och partnersamarbeten – något som ger Nordlo stora konkurrensfördelar och medarbetarna en stimulerande verksamhet att arbeta i.

Om tjänsten
Som säljare hos Nordlo jobbar du på en spännande arbetsplats med stora utrymmen för möjligheter och utveckling. Vi har en kultur där alla hjälps åt och det finns alltid stöttning att få om man behöver det. Nordlos framgång bygger på människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra samhället. Vi hyllar dig som vill utvecklas och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ. Vi tror att vi tillsammans formar hållbara och lönsamma företag som bidrar till ett bättre samhälle och framtid.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare ansvarar du för dina egna kunder men har också hjälp av och samarbetar med övriga säljkollegor, verksamhetsutvecklare och konsulter. Din uppgift är att hitta, vägleda och stötta kunderna i sin digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar.

Din profil
För att passa i rollen som säljare är du handlingskraftig, utåtriktad och engagerad. Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas. Då mycket tid är ute hos kund ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta, men även att du klarar av självständigt arbete. Erfarenhet från företagsförsäljning är meriterande.

För tjänsten krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Falun

Ansökan
Är du den vi söker? Mejla i så fall din ansökan till André Lunneborg, andre.lunneborg@nordlo.com

Hittar du inte något som passar?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan via nedan knapp. 

Gör spontanansökan här

Möt våra medarbetare

I denna avdelning har vi samlat intervjuer med medarbetare på Nordlo. I dessa intervjuer hittar du allt från hur vardagen ser ut för en VD på ett av bolagen inom Nordlo-koncernen, till vilka utmaningar som våra servicetekniker möter. Klicka vidare för att få en inblick i hur det är att jobba på Nordlo, och lär känna oss lite bättre.

"Det blir så mycket bättre när vi gör jobbet tillsammans"

Följ oss gärna i sociala medier

I Nordlos sociala kanaler hittar du värdeskapande innehåll om IT och digitalisering, rekryteringsannonser och kundcase som berättar vilka utmaningar vi hjälper våra kunder med.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!