HjemExperterViktor Gustavsson

Automatisera er onboardingprocess i molnet

I de senaste rapporterna från Gartner uppger 90 procent av HR-ledare att deras anställda kommer att tillåtas att arbeta hemifrån även när ett covid-19-vaccin finns brett tillgängligt för alla. Och fler menar på att framöver kommer även medarbetare inom yrken som tidigare inte haft möjligheten til...

Läs mer

Vanliga frågor om Teams

Microsoft Teams är ett av de mest använda samarbetsverktygen för företag, och plattformen växer med användare och nyheter varje dag. När distansmötena blir allt mer förekommande släpper Microsoft också nya funktioner för att underlätta samarbete oavsett var man befinner sig. De nya funktionerna l...

Läs mer

Webinar: Gästtalare Troed Troedson om Vison vs. Erfarenhet

Här kan du se den inspelade versionen av vårt webinar med gästtalare Troed Troedson med tema "Vision vs Erfarenhet". Från maj 2020.

Läs mer

Webinar: Gästtalare Troed Troedson om digitalisering och ledarskap

Här kan du se den inspelade versionen av vårt webinar med gästtalare Troed Troedson med tema "Digitalisering och ledarskap". Från maj 2020.

Läs mer

Webinar: Gästtalare Troed Troedson om digitalisering och tradition vs. innovation

Här kan du se den inspelade versionen av vårt webinar med gästtalare Troed Troedson med tema "Digitalisering och tradition vs. innovation". Från maj 2020.

Läs mer

Webinar: Gästtalare Troed Troedson om digitalisering och om att rekonstruera

Här kan du se den inspelade versionen av vårt webinar med gästtalare Troed Troedson med tema "Digitalisering och om att rekonstruera". Från maj 2020.

Läs mer
Viktor Gustavsson
Digital Verksamhetsutvecklare, Borås

”Jag älskar att hjälpa människor och bidra så att de kan jobba ännu mer effektivt inom sina respektive arbetsområden”

Bakgrund

Jag har bakgrund i flera olika typer av roller. Framförallt har jag arbetat med affärsutveckling, men även förändringsarbete, analysering, Inbound och ledarskap.

Expertområden

De områden jag är särskild kompetent är; Affärsutveckling, Effektivisering/Optimering, Automatisering, Kommunikation, M365-verktyg, Dokumenthantering och Inbound.

Uppdrag

Min roll på Nordlo i Borås är digital verksamhetsutvecklare, vilket innebär att jag jobbar mycket med att effektivisera interna processer hos våra kunder. Det kan vara genom att automatisera processer eller att öka kunskapen och förståelsen för ett nytt verktyg eller ett nytt arbetssätt.

Genom att lyssna efter frustration och att ställa frågor kring vilka tidstjuvar som finns, hittar man ofta var fokus ska läggas. Jag älskar att hjälpa människor och bidra så att de kan jobba ännu mer effektivt inom sina respektive arbetsområden.

Välj en annan expert

Jesper Neumann
Cloud Solution Architect, Borås
Läs mer
Karl Nilja
Operativ chef, Göteborg City
Läs mer
Porträtt Weronica Sjögren
Weronica Sjögren
Produktivitetskonsult, Växjö
Läs mer

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!