HomeTjänsterFörbättra vardagen

Förbättra
vardagen med
IT-lösningar från
Nordlo

En fungerande vardag handlar om rätt IT-stöd

För att vardagen ska fungera krävs teknik som både är lätt att använda och som passar just er verksamhet. Vi på Nordlo anser att det inte går att använda samma lösningar för alla företag. Därför samarbetar vi nära våra kunder, vid behov med utvalda partners, så att vi kan erbjuda de tjänster och verktyg som passar bäst för just er verksamhet och som också ger goda hållbarhetseffekter.

Nordlo levererar lösningar som gör det lättare för er att vara effektiva på jobbet. Vi tar hand om allt från medarbetares IT-utrustning, verksamhetskritisk infrastruktur och säkerhet till att utveckla och implementera nya applikationer. Ni slipper krångel med teknik och får alltid hjälp ifall något inte skulle fungera som det ska.

IT-tjänster för Vardagen

Med rätt digitala förutsättningar för allt från mötesrum och nätverk till skrivare, kan ni arbeta effektivare än någonsin — både innan- och utanför kontorets fyra väggar.

För att era medarbetare ska få en fungerande vardag förser vi er med alltifrån datorer, skärmar och mobiltelefoner till andra digitala hjälpmedel.

Oavsett om er data ska lagras på en lokal server, i molnet eller i en hybridlösning så möter vi era behov. Vi hanterar även kommunikation till er plattform.

Nordlo ser till att era applikationer är tillgängliga, förvaltas rätt och utvecklas samt säkerställer de integrationer som behövs mellan befintliga och nya system.

För att er verksamhets IT ska fungera effektivt, erbjuder Nordlo en kundnära supporthantering (SPOC) som kan ta hand om hela er IT-miljö.

IT-säkerhet är en ständigt pågående process där Nordlo arbetar proaktivt och nära din verksamhet tillsammans med branschens ledande aktörer.

När standardiserade lösningar inte räcker till och ditt företaget har behov av att utveckla befintliga eller nya; system, integrationer, applikationer, databaser, intranät, webbsidor och appar, kan Nordlo hjälpa till.

Tjänster för framtiden

Nordlo skapar rätt digitala förutsättningar för framtiden

Varför ändra på ett vinnande koncept? Vi har helt enkelt varit nöjda med leveransen och partner-skapet med Nordlo"

- Daniel Milovan, IT-chef på Sveriges Ingenjörer.

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>