Välkommen till Nordlo i Bergen

Vi på Nordlo i Bergen (fd Lerøen Datapartner) är en totalleverantör av IT-lösningar till företag i Vestland, i Västnorge. 

Långsiktiga relationer skapar mervärde

Vår verksamhet är främst inriktad på datacenter- och molntjänster, IT-drift och konsulttjänster. Vi har 45 medarbetare som arbetar med kunder inom media och i förlagsbranschen samt inom transport-, energi- och industrisektorerna.

Vi är också specialister på utveckling
Nordlo Bergen har ett dedikerat utvecklingsteam som levererar olika lösningar – från mindre, fristående webbplatser till större, skräddarsydda portaler och applikationer med hundratusentals användare. IT-driften sker primärt i det egna datacentret, men systemen kan också vara utplacerade hos kunden eller i molnet, allt efter behov.

Webbplatserna kan levereras via de kända plattformarna WordPress eller Drupal, vilka båda är stabila, säkra och effektiva system för användarstyrd publicering med miljoner användare världen över.

Utöver mjukvaruutvecklingen har vi även omfattande kompetens och erfarenhet inom management, arkitektur, design, modellering, integration, uppgradering och underhåll av befintliga system. Val av plattform och system sker alltid i samråd med kunden för att uppnå den bästa lösningen.

Vår ambition är att alltid skapa mervärde för våra kunder. Därför tror vi också på långsiktiga relationer där vi löpande bidrar med vårt engagemang, vår kompetens och vår kapacitet för att uppnå den högsta kvaliteten och de bästa lösningarna.

Vi hjälper våra kunder under hela projektet, från planerings- och specifikationsstadiet till genomförande, förvaltning, lansering och underhåll. Vi arbetar med lösningarna i projektform, ofta med våra egna medarbetare, men ibland även tillsammans med kundens egna personalresurser.

Välkommen till Nordlo Bergen

Support

Telefon: +47 55 36 20 20

E-post: support.bergen@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare