Välkommen till Nordlo i Karlskrona

Vi finns där för våra kunder, med kompetens, närhet och lokal kännedom. Vi är en del av Nordlo i Sydost, vi skapar digital harmoni.

IT- och digitaliseringstjänster i Karlskrona

Välkommen till Nordlo i Sydost. Vi hjälper små- och medelstora verksamheter att få rätt IT-lösningar med samma kraftfulla teknik som stora bolag, utan att behöva ha en egen IT-avdelning.

I vårt partnerskap får ni en outsourcad lokal IT-avdelning med kännedom om er verksamhet, vilket medför att ni kan fokusera på er egen kärnverksamhet. Genom att förstå er verksamhet på
djupet och era unika utmaningar, kan vi skräddarsy branschens bästa lösningar för att möta era behov.

IT-tjänster för små- och medelstora företag

Behöver ni hjälp med er IT-drift eller systemlösningar eller molntjänster? Som helhetspartner inom IT kan vi ge er det stöd ni behöver inom våra specialistområden datacenter, molntjänster, klienter och säkerhetstjänster.

Du får det IT-stöd du behöver från vår service desk och våra kompetenta IT-tekniker, på plats hos er eller på distans. Vi säkerställer er dagliga drift och hjälper er att utveckla och effektivisera digitala flöden för att ni ska komma närmare framtiden.

Våra kontor i Sydost finns i Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Kalmar, Ronneby och Karlskrona. Vår lokala kännedom och närhet är något vi är stolta över och kommer fortsätta att utveckla tillsammans med er.

Kontakta oss redan i dag. Välkommen till Nordlo!

Support

Telefon: 045 475 11 00

E-post: support.sydost@nordlo.com

Säljchef

Johannes Samuelsson

E-post: johannes.samuelsson@nordlo.com

VD

Magnus Söderberg

E-post: magnus.soderberg@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare