Välkommen till Nordlo i Karlshamn

Vi finns där för våra kunder, med kompetens, närhet och lokal kännedom. Vi är Nordlo i Sydost, vi skapar digital harmoni.

Lokalt engagemang

Vi satsar på att hitta IT-lösningar till stora liksom små till medelstora företag och genom våra lösningar kan även de mindre företagen få tillgång till kraftfulla system, utan att behöva anställa egna tekniker. Hos många utav våra kunder är vi deras IT-avdelning, något vi ser som en enorm fördel då våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi levererar allt ifrån hårdvarulösningar till datacenter, säkerhet och molntjänster. Våra kompetenta tekniker arbetar ute hos våra kunder med att säkerhetsställa den dagliga driften, men även utveckla och effektivisera de digitala flödena.

Nordlo Sydost, med kontor i Karlshamn, Ronneby, Karlskrona och Kalmar har byggt upp kundernas IT-miljö för att skapa en trygg och driftsäker miljö till ett bra pris. IT-driften sker primärt i det egna datacentret, men systemen kan också vara utplacerade hos kunden eller i molnet, allt efter behov.

Vår ambition är att alltid skapa mervärde för våra kunder. Därför tror vi också på långsiktiga relationer där vi löpande bidrar med vårt engagemang, vår kompetens och vår kapacitet för att uppnå den högsta kvaliteten och de bästa lösningarna. Vår lokala kännedom och närhet, är något vi är stolta över och kommer fortsätta att utveckla.

Vi finns där för våra kunder, med kompetens, närhet och lokal kännedom. Vi är Nordlo i Sydost, vi skapar digital harmoni.

Välkommen till Nordlo i Sydost

Support

E-post: support.sydost@nordlo.com

Säljchef

Johannes Samuelsson

E-post: johannes.samuelsson@nordlo.com

VD

Magnus Söderberg

E-post: magnus.soderberg@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med Nordlo i Sydost?

Fyll i formuläret nedan, så kontakter vi dig inom kort!