Välkommen till Nordlo Elevate

Vi hjälper dig att växa med rätt IT-lösningar och brinner för att bygga starka och nära relationer.  

Med ett helhetsansvar för er IT och digitalisering

Med stort personligt engagemang levererar vi hållbara IT-lösningar som är anpassade för ditt företags specifika behov. Vi tar ett helhetsansvar för din IT och digitalisering, så att du kan fokusera på det du tycker är roligast – din kärnverksamhet.  

Vi tror på att bygga starka och nära relationer som ger oss en förståelse för dina behov och din verksamhet och ser till att du stå redo inför framtidens utmaningar. Vi tar fullt ansvar, från support och analys till den dagliga driften och övervakar din IT-miljö dygnet runt. Med flexibla lösningar som enkelt skalar upp eller ned kan vi på bästa möjliga sätt skapa en effektiv vardag för dig och dina medarbetare. 

Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar; allt från outsourcing till stora bolag och myndigheter till specialiserade IT-lösningar för små- och medelstora bolag. Vi har ett djupt och brett branschspecifikt kunnande inom bland annat retail och tillverkande industri, som har byggts upp och förfinats under många år.  

Du kan alltid förvänta dig personlig service av oss, där vi ser till att du får den hjälp du behöver, när du behöver den och sköter all kontakt med tredjepartsleverantörer, så att ditt arbete flyter på så bekymmersfritt som möjligt. Våra specialister vägleder dig för att skapa kreativa lösningar och effektivitet i er digitala resa och möjliggör för ditt företag att växa på ett hållbart sätt.  

Välkommen till Nordlo Elevate!

Support

Telefon: 0950 277 40

E-post: servicedesk.elevate@nordlo.com

Sälj

Telefon: 0950 277 50

E-post: sales.elevate@nordlo.com

VD

Johan Bålhammar

E-post: johan.balhammar@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare