Välkommen till Nordlo i Borås

Vi tror på långsiktiga relationer där vi löpande bidrar med vårt engagemang, vår kompetens och vår kapacitet för att uppnå den högsta kvaliteten och de bästa lösningarna.

Er lokala partner inom IT- och digitaliseringstjänster

Vi har lång och gedigen erfarenhet och hjälper medelstora till stora företag med eget datacenter eller outsourcad IT-drift, infrastrukturtjänster, molntjänster och IT-support. Vi kan även leverera specifika digitaliserings- och IT-säkerhetslösningar utifrån just era behov.

Lokal kännedom och skräddarsydda
IT-lösningar för företag

Nordlo arbetar med kunder inom alla segment. Vi förstår att man oavsett bransch står inför en ständigt föränderlig och utmanande miljö, och vi är här för att hjälpa er navigera rätt. Vi vet att varje företag har sina egna unika utmaningar och behov, och därför skräddarsyr vi våra IT-lösningar för att möta just era krav. Vår lokala kännedom om er verksamhet gör det möjligt för oss att skapa optimala lösningar för just ert företag och era specifika behov.

Som kund till Nordlo får ni tillgång till bred expertis inom infrastruktur, molntjänster och cybersäkerhet. Vårt team av kompetenta IT-tekniker och servicedesk hjälper er att säkerställa er dagliga drift och att utveckla er IT-strategi för att ni ska kunna möta framtiden med trygghet. Om ni söker efter en pålitlig partner inom IT- och digitaliseringstjänster i Borås, kontakta oss på Nordlo idag.

Välkommen till Nordlo i Borås!

Info

Telefon: 033 430 09 00

E-post: boras@nordlo.com

Support

Telefon: 033 430 09 10

E-post: helpdesk.boras@nordlo.com

Säljchef

Karin Persson

Telefon: 033 430 09 00

E-post: karin.persson@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare