Välkommen till Nordlo i Vennesla

Nordlo Vennesla är en systemintegratör, tele- och mobilleverantör som levererar kvalitetslösningar för små och medelstora företag. 

Effektiva IT-lösningar för idag och för framtiden

I de historiska lokalerna som tidigare inrymde Hunsfos fabriker sjuder det idag av liv och verksamhet i både nya och äldre företag. På fjärde våningen i det som tidigare kallades pappersmaskin 5 (PM5) har Nordlo Vennesla sitt hypermoderna datacenter.

Nordlo Vennesla har 19 duktiga medarbetare, och vår kärnverksamhet är att drifta våra kunders IT-lösningar i vårt förstklassiga datacenter. Vi erbjuder molntjänster, IT-drift och konsulttjänster. Vår servicedesk sköts av kompetenta konsulter som alltid står redo att hjälpa kunderna med deras utmaningar.

Vårt mål är att förenkla våra kunders IT-vardag så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Kunderna ska kunna känna sig trygga med att deras IT-system är uppdaterade och fungerar som de ska, både vad gäller uppkoppling, serverdrift, datalagring, säkerhet och bra backup-lösningar.

Vi vill gärna förbättra och optimera din IT-vardag – välkommen att höra av dig så berättar vi vad vi kan göra för ditt företag! Vi tar hand om hela processen, från att gå igenom behoven tillsammans med kunden till planering, projektering och leverans av moderna och framtidssäkrade lösningar.

Välkommen till Nordlo i Vennesla

Support

Telefon: +47 90 02 03 01

E-post: support.vennesla@nordlo.com

Sälj

Marius Mønsted

Telefon: +4797412707

E-post: marius.monsted@nordlo.com

VD

Marius Mønsted

Telefon: +4797412707

E-post: marius.monsted@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare