Välkommen till Nordlo i Örebro

I början av år 2020 förvärvade Nordlo, Nordens nya IT- och digitaliseringspartner, Insignis IT. I och med det slogs Nordlos befintliga verksamhet i Örebroregionen ihop med Insignis verksamhet. Tack vare förvärvet har vi stärkt upp kompetensen och leveransförmågan, i synnerhet inom IT-infrastruktur, drift och konsulting i regionen.

Idag är vi 18 anställda, alla med lång och gedigen erfarenhet från att jobba med IT. Vi har 270 kunder, från mindre företag till stora koncerner, inom; tillverkningsindustri, handel, transport, fastighet, bilhandel, m m. Kunder väljer oss som strategisk IT-partner och gärna som leverantör av drift, dvs vi utgör kundens egen IT-avdelning.

Tjänster

I huvudsak är Nordlo i Örebro specialiserade inom tre områden; konsulting, drift och management. Alla övriga tjänster inom Nordlo kan levereraa via andra enheter inom koncernen.

Konsulting
Inom konsulting erbjuder vi konsulter på plats för att stärka upp er befintliga IT-avdelning om ni skulle ha brist på tid och kompetens. Vi kan även hjälpa till med kontroll av servermiljö, uppdateringar, backup, installationer och virusskydd, vilket förebygger problem och minskar risken för att IT-miljön blir stillastående. Vi installerar/implementerar även produkter och erbjuder genomtänkta lösningar för en säkrare IT-drift och är väl bevandrade inom både licenser och hårdvara.

Drift
Vi sköter om er backup på distans så att ni slipper bekymmer med att backuperna inte fungerar. Vi kan även förse er med molntjänster, i egen regi eller via partners. Fullständig drift kallar vi en komplett helhetslösning för mindre och medelstora företag, där vi blir din IT-avdelning och tar hand om hela eller valda delar av er IT-miljö. Med regelbunden backup och övervakning dygnet runt kan du slappna av och enbart fokusera på er kärnverksamhet. Givetvis ingår även IT-support och fjärrsupport när ert bolag så behöver och skulle ni ha behov av ett kraftfullt datacenter erbjuder vi även en kvalitativ och säker colocation-tjänst, där ni har möjlighet att outsourca er IT-miljö och hårdvara.

Management
Vid behov kan ditt företag hyra en IT-chef av oss, en senior managementkonsult med ledande IT-kompetens och ledaregenskaper som inte bara tar fram rutiner och policys inom IT utan även leder er IT-personal eller inhyrd IT-personal. Behöver ni hjälp av strategisk karaktär har vi flera konsulter som har erfarenhet av denna typ av frågor.

Välkommen till Nordlo Örebro

Support

Telefon: 019-12 10 60

E-post: helpdesk.orebro@nordlo.com

Säljchef

Tomas Asklöv

Telefon: +46(0)70-9261606

E-post: tomas.asklov@nordlo.com

VD

Mathias Ljungsten

Telefon: +46 (0)70-570 20 84

E-post: mathias.ljungsten@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare