Välkommen till Nordlo Södra Norrland i Gävle

Välkommen till Nordlo Södra Norrland i Gävle. Vi erbjuder IT- och digitaliseringstjänster för företag och verksamheter genom ett nära samarbete och en bred teknisk kompetens.

En IT-leverantör med lokal närvaro och engagemang

Nordlo Södra Norrland i Gävle är en IT-partner som hjälper våra kunder att utvecklas. Det gör vi genom vårt engagemang för att bygga nära relationer, stor verksamhetsförståelse och en bred teknisk kompetens.

Med närhet till våra kunder levererar vi rätt IT-stöd för verksamheten och erbjuder tjänster för IT och digitalisering, oavsett om det gäller en skräddarsydd tjänst eller ett helhetserbjudande. Vi tillhandahåller allt från outsourcing åt stora bolag och myndigheter till specialiserade IT-lösningar för mindre bolag.

IT-tjänster inom infrastruktur, molntjänster och digitalisering
Behöver du en lokal IT-partner med lång erfarenhet som hjälper dig att hantera företagets IT? Vi tar hand om allt som rör din IT-miljö och du kan med trygghet lämna över ansvaret för din IT på oss.

Våra IT-lösningar täcker hela ert behov, allt från den grundläggande infrastrukturen och dagliga driften till ett strategiskt stöd inom digitalisering och IT-säkerhet.

För oss står kunden i centrum och med en servicedesk i världsklass ser vi till att du och dina medarbetare får rätt stöd i sin vardag och kan fokusera på er kärnverksamhet.

Ta gärna kontakt med någon av våra medarbetare för en diskussion kring hur vi tillsammans kan utveckla era befintliga IT-lösningar, eller skapa helt nya efter era önskemål.

Vi tror på långsiktiga relationer där vi löpande bidrar med vårt engagemang, vår kompetens och vår kapacitet för att uppnå den högsta kvaliteten och de bästa lösningarna.

Välkommen till oss!

Support

Telefon: +46 (0)770-33 90 00

E-post: support.sodranorrland@nordlo.com

Säljchef

Michael Angelryd

Telefon: +46 (026-280 50 62

E-post: michael.angelryd@nordlo.com

VD

Erik Boson

Telefon: +46 (0)278-530 542

E-post: erik.boson@nordlo.com

Behöver du support eller
vill komma i kontakt med oss? 

Kontakta oss genom formuläret för att komma i kontakt med vår sevicedesk.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare