Nordlo – din partner för IT och digitalisering i Dalarna

Vi är en IT- och digitaliseringspartner i Falun som hjälper våra kunder att utvecklas. Söker du ett IT-företag i Falun som erbjuder helhetslösningar inom IT har du kommit rätt.

IT-drift och tjänster inom digitalisering

Genom en nära relation och stort engagemang för våra kunders verksamhet hjälper vi er att utvecklas genom tekniska lösningar, IT-rådgivning och flexibla tjänster inom digitalisering. Våra IT-konsulter har bred teknisk kompetens och strävar efter att ständigt förbättra, förändra och utmana för att skapa värde för dig och din verksamhet.

Med en servicedesk i världsklass ser vi till att du och dina medarbetare får rätt stöd i sin vardag och kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi tar hand om allt som rör er IT, från en säker infrastruktur, flexibla IT-tjänster för kontoret, till att utveckla och effektivisera er verksamhet med hjälp av våra digitaliseringstjänster.

Med oss kan du känna dig trygg och lita på att din IT fungerar genom vårt erbjudande för helhetsanansvar för er IT.

IT-rådgivning som driver er digitalisering framåt

När ni vill ta nästa steg i er digitalisering med hjälp av smarta IT-tjänster finns våra affärsutvecklare där för att leda er framåt i digitaliseringsresan. Genom att automatisera enkla, vanligt förekommande processer eller att skapa företagsunika applikationer får ni möjlighet att bli en effektivare organisation. Ta gärna kontakt med oss för en presentation av Nordlo och vad vi kan göra för er verksamhet.

Nordiska datacenter ger säker infrastruktur

Nordlo i Falun erbjuder heltäckande lösningar för infrastruktur, molntjänster och drift. Från olika former av molntjänster till serverdrift i datacenter där du kan lämna över ansvaret till oss. Läs gärna mer om våra infrastruktur och molntjänster här.

Välkommen till oss!

Support

Telefon: 023-78 88 00

E-post: support.dalarna@nordlo.com

Enhetschef

André Lunneborg

E-post: andre.lunneborg@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare