HemVälkommen till Nordlo

Välkommen
till Nordlo

 

Lediga tjänsterVår kultur

Resan börjar här

För oss är digitalisering ett mänskligt hantverk, där digitala lösningar förenklar och förbättrar människors arbetsliv. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att nordiska organisationer står väl rustade inför framtiden, och vi blir bättre på det varje dag.

Vi vet att goda idéer kommer från organisationens alla hörn, och att mångfald av alla dess slag stärker hela vår organisation. Därför arbetar vi aktivt för inkludering inom hela koncernen. Vi vet att fler perspektiv bidrar till bättre beslut och stärker vår innovationskraft. Kanske är det just din kompetens som vi behöver för vårt nästa steg på resan?

Vi sätter medarbetarfrågorna högt upp på agendan. Som anställd hos Nordlo kan du alltid förvänta dig närvarande ledare, stor möjlighet att påverka och en god balans mellan arbetstid och fritid. Vi vill att du ska frodas och må bra både på och utanför jobbet. Söndagsångest är inget för oss.

Vi tror att nyckeln till vår snabba utveckling är att våra medarbetare kan forma sina roller efter sin passion och personliga drivkrafter. Det bidrar inte bara till vår målsättning att ha de mest engagerande medarbetarna i branschen, utan ger också dig de bästa möjligheterna att utvecklas på resan. 

Tjänster

Supporttekniker sökes till Nordlo i Stockholm

Stockholm

Vi på Nordlo Improve blir större och söker efter dig som tillsammans med oss vill vara med och leverera helhetslösningar inom IT-infrastruktur till våra kunder inom både offentlig och privat sektor. Om dig Du behöver inte vara någon superhjälte eller inneha svart bälte i något teknikområde. Däremot tror vi att du som söker har ett stort intres...

IT-projektledare sökes till Nordlo i Göteborg

Göteborg

Till vårt nya kontor på Lindholmen med stans bästa utsikt söker vi nu fler projektledare. Vi på Nordlo Improve har cirka 150 anställda fördelade på våra kontor i Göteborg, Stockholm och Trollhättan. Gillar du att arbeta i team tillsammans med andra, ta ett helhetsansvar kring olika typer av projekt och dialoger med så väl kunder som kollegor ska...

Supporttekniker sökes till Nordlo i Göteborg

Göteborg

Vi på Nordlo söker efter dig som tillsammans med oss vill vara med och leverera förstklassig service inom IT och teknik till våra kunder inom både offentlig och privat sektor. Hos oss erbjuds du ett varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Vi sitter sedan januari 2024 i nya och fräscha lokaler på Lindholmen med stans bästa utsikt över...

Redo för nästa steg?

Just nu letar vi intensivt efter bra individer med erfarenhet från IT-branschen. Har du kompetenser och förmågor som kan passa hos oss? Kolla igenom våra annonser ovan, eller skicka in en spontanansökan här.

Skicka in din spontanansökan här

Symbol

Vi arbetar tillsammans

Bra saker händer när vi slår våra kloka huvuden ihop. Det gör oss starkare, leder till nya perspektiv och fler vägar framåt. Som lagspelare visar vi respekt och lyhördhet för varandra, och bygger starka relationer som utvecklas med tiden. Vår kultur är något vi är stolta över, gemenskapen och allas kunskap lyfter oss – samtidigt som vi har roligt längs vägen.

Symbol

Vi agerar med hjärtat

Vi driver och tar ansvar för våra projekt med mycket passion och stort hjärta. Vi har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Lösningar och idéer som gör verklig skillnad för våra kunder, kommer från organisationens alla hörn.

Symbol

Vi skapar affärsvärde

Vi har en hängivenhet och genuin vilja att göra det som är rätt för kunder och för medarbetare, där användarna visar vägen till den lösning som skapar mest värde. Vi agerar professionellt i alla lägen, och utmanar oss själva för att möta kundbehov med lösningar som skapar både konkurrenskraft och hållbar tillväxt.

Kom närmare värdefull tid

”Hos Nordlo är samarbete en naturlig del i vardagen”

Inget blir så bra som när erfarenheter delas. Hos Nordlo bygger vi en delningskultur som främjar utveckling och där vi ser människans potential som en av de viktigaste byggstenarna. Läs mer om de jobb vi har ute just nu – och kanske kan du hitta ditt nya team.

Vi sår ett frö, så du kan växa

”Möjligheterna är oändliga, varje dag lär jag mig något nytt”

Vi tror starkt på individens resa och arbetar mycket med att tillmötesgå våra kollegors behov och önskningar. Hos oss driver du din egen utveckling, där vi finns nära för att stötta din resa. 

Följ oss gärna i sociala medier

I Nordlos sociala kanaler hittar du värdeskapande innehåll om IT och digitalisering, rekryteringsannonser och kundcase som berättar vilka utmaningar vi hjälper våra kunder med.