Verksamhetsnära IT

Skräddarsydda lösningar och navigering för att ge er verksamhet rätt IT-stöd

För att ert företag ska fungera så effektivt som möjligt är det viktigt att ni har full kontroll över era egna system. Med Nordlo som samarbetspartner får ni enkel tillgång till de bästa applikationerna för ert företag, vilket hjälper er att vara så produktiva som möjligt. 

De flesta företag har lösningar som inte alltid ger önskad effekt. Företag kan ha särskilda behov inom ett eller flera områden där så kallade "off the shelf"-produkter inte räcker till. Ibland kan det behövas en mer specialiserad processhantering än vad till exempel ekonomisystemet kan erbjuda. En annan gång kan det vara nödvändigt att integrera äldre system med nya system för att digitalisera manuella arbetsmoment och undvika att värdefull data eller metoder går förlorade. Allt som oftast handlar det då om integration, design av en ny databas och överföring av data från de gamla systemen, eller en helt ny applikation, utvecklad från grunden och skräddarsydd utifrån kundunika behov.

Som er IT-partner hjälper vi till att hålla koll på era befintliga applikationer, vidareutveckla er applikationskatalog och att koppla ihop era applikationer med befintliga och nya affärssystem. Vi sköter även migrering, dokumentering, förvaltning och mjukvara som tjänst (SaaS). 

Kontakta oss

Vilka fördelar får företag med en välfungerande Verksamhetsnära IT?

 • Ger en bättre kundupplevelse
  Genom digitalisering av era processer och system ihop med automatisering kommer ni skapa enklare arbetssätt för era medarbetare. Era produkter och tjänster blir dessutom mer användarvänliga för era kunder.
 • Mer tidseffektivt
  När ni lägger er IT hos en leverantör kommer ni i större utsträckning kunna fokusera på er kärnverksamhet och arbeta mer effektivt och profitabelt.
 • Förblir konkurrenskraftiga
  Genom att satsa på er fortsatta digitalisering genom rätt applikationer, integration och utveckling följer ni framtiden och förblir konkurrenskraftiga.
 • Bättre hantering av licenser
  Många tjänster och applikationer är molntjänster och kräver vanligtvis en licens för det. Därför är det viktigt med en leverantör som kan stötta med såväl köp som installation och underhåll av dessa.

Rapport: Kom närmare den digitala verksamheten

Digital verksamhetsutveckling handlar om att effektivisera processer och affärsmodeller med hjälp av digitala verktyg. Men att bli en datadriven verksamhet är inget som sker över en natt.

Baserad på undersökningar och data har vi tillsammans med Radar Group sammanfattat trender inom digital utveckling och varför en digital transformering inte är något man kan välja bort för sin organisation. 

Läs rapporten

Överväger ditt företag att prioritera er Verksamhetsnära IT?

Genom att investera i Verksamhetsnära IT och köpa det från en leverantör med både hög kompetens och rätt resurser skapas rätt förutsättningar för en välfungerande IT.

Vill du veta mer om hur Nordlo levererar Verksamhetsnära IT till sina kunder? Läs om några av våra kunder som valt att lägga sin infrastruktur hos oss:

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare