HomeTjänsterFörbättra vardagenKontor

IT för kontoret

Genom rätt digitala förutsättningar för alltifrån mötesrum och nätverk till skrivare, kan ni arbeta effektivare än någonsin — både innan- och utanför kontorets fyra väggar.

Arbeta effektivt på kontoret eller på distans

Nordlo tar hand om allt som har med er digitala arbetsmiljö att göra. Vi ser till så att ert lokala nätverk fungerar som det ska, oavsett om ni sitter vid er arbetsplats eller om ni på stående fot behöver hålla ett snabbt möte. När Nordlo tar hand om er IT-miljö får ni även fläckfri dokumenthantering.

Om ni har fått nog av mötesrumsteknik som strular är ni inte ensamma. Vi på Nordlo är experter på att ta hand om allt från digitala mötesverktyg och konferensrum till visuella hjälpmedel. Vi visar er hur tekniken fungerar och är med under varje steg på vägen mot digital harmoni. Ifall några problem uppstår kan ni alltid kontakta oss för att få hjälp!

Användningsområden

  • Lokalt nätverk (WIFI, LAN)
  • Dokumenthantering (Print)
    Follow me print
  • Mötesrum och konferensrumslösningar
    Digital informationsgivning
  • Print - informationscenter för utskrifter, inmatning av dokument, gemensam/personlig lagring, säkerhet

Intresserad, kontakta oss!

Fler tjänsteområden inom Vardag

“Vi är mycket nöjda med resultatet, tekniken är enkel att använda och stilren. Den skapar ett professionellt bemötande i mötet med våra kunder, samtidigt som funktionerna ger en smidig vardag för våra anställda och minskar behovet av support från vår IT-avdelning”

- Marcus Johansson, IT-samordnare på HSB Göta

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>