HomeTjänsterFörbättra vardagenArbetsplats

IT för arbetsplatsen

För att era medarbetare ska få en fungerande vardag förser vi er med alltifrån datorer, skärmar och mobiltelefoner till andra digitala hjälpmedel.

Vi fokuserar på att era medarbetare får rätt IT-stöd

För att ni ska kunna fokusera på det ni är bäst på, er verksamhet, tar vi hand om det era medarbetare behöver på arbetsplatsen. Det kan röra sig om; datorer, skärmar, mobiltelefoner, kontinuerliga uppdateringar av programvaror eller att uppnå rätt säkerhetsnivå. Vi erbjuder effektiv produktförsörjning och logistik, livscykelhantering, klientmanagering och administration av enheterna.

Vi tar hand om licenshantering, backup samt gemensamma arbetsytor och molntjänster, inklusive Office 365. I och med att vi tar hand om allt det administrativa kan ni vara säkra på att er IT-miljö alltid fungerar som den ska så att ni kan ägna er åt det som skapar lönsamhet för er verksamhet.

Med Nordlo får ni all er IT på en faktura till en fast månadskostnad. Enkelt, smidigt och tryggt!

Användningsområden

  • Klienter - Produktförsörjning och logistik PC/Mac/Mobila enheter, Livscykelhantering, Klientmanagering – full managering av arbetsstationer, MDM – Full managering av mobila enheter
  • Plattform och licenser (t.ex. Office 365, Microsoft 365)- Licenshantering, Backup, Gemensamma arbetsytor & Molntjänster
  • Support

Intresserad, kontakta oss!

Fler tjänsteområden inom vardag

“Varför ändra på ett vinnande koncept? Vi har helt enkelt varit nöjda med leveransen och partnerskapet med Nordlo. De visar oss kontinuerligt att vi som kund är viktiga för dem och de har under tidigare avtalsperiod upparbetat en god förståelse för vår verksamhet”

- Daniel Milovan, IT-chef på Sveriges Ingenjörer

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>