Managed services

Skapa en helhetslösning för er IT genom Managed Services   

Genom Managed Services kan er verksamhet få de anpassade lösningarna som ger verksamhetsnytta utan att behöva lägga stora kostnader på en egen IT-avdelning för IT-infrastruktur, Applikationsutveckling och Applikationsförvaltning. Att anlita en leverantör för ett helhetsåtagande av t.ex. IT-infrastrukturen eller Applikationshanteringen blir ett allt vanligare alternativ hos många företag då det är en kostnadseffektiv lösning samtidigt som får bredare kompetens och når bättre resultat.

När verksamheten växer eller krymper snabbt finns det många fördelar med att exempelvis ha lagt ut sin IT-drift eller klienter på en leverantör. Leverantören bör självklart ha en stabil, säker och flexibel infrastruktur men även en bra samverkansmodell och möjlighet att hjälpa kunden utvecklas.

Kontakta oss

Fördelar med Managed Services:

 • Det blir mer kostnadseffektivt
  Genom att outsourca er IT får ni minskade kostnader och ökad kostnadskontroll. Ni slipper investeringar i infrastruktur och undviker oförutsedda kostnadsökningar. 
 • Ni får en flexibel och skalbar lösning
  Ni kan skala upp eller ned er IT när behoven förändras och slipper binda upp er över tid eller tänka på att ha rätt kapacitet eller rätt kompetens tillgänglig. Er IT plattform uppdateras kontinuerligt och ni får avtalade servicenivåer på all hantering.
 • Er organisation blir effektivare 
  Era medarbetare kan fokusera på kärnverksamheten, och ni får både snabbare och bättre support.
 • Ni får stärkt konkurrenskraft
  Med tillgång till större kompetens och mer resurser för er IT ihop med att ni kan fokusera på det som är verksamhetsnyttigt för er, kommer er verksamhet ni bli mer konkurrenskraftiga. 

Överväger ditt företag en helhetslösning för er IT med Managed Services?

Genom Managed Services och lägga er IT hos en leverantör, med både hög kompetens och rätt resurser, får ni rätt förutsättningar för en välfungerande IT-miljö.

Vill du veta mer om hur Nordlo levererar Managed Services till sina kunder? Läs om några av våra kunder som valt att outsourca sin IT till oss:

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare