Användarnära IT

Skapa goda förutsättningar
för era medarbetare med rätt IT-stöd

För att ni ska kunna fokusera på det ni är bäst på, er verksamhet, tar vi hand om all er Användarnära IT - det som era medarbetare behöver på arbetsplatsen. Det kan röra sig om; datorer, mobiltelefoner, print, support eller kontinuerliga uppdateringar av programvaror.

Vi erbjuder effektiv produktförsörjning och logistik, livscykelhantering, klientmanagering och administration av enheterna. Vi tar hand om licenshantering, backup samt gemensamma arbetsytor och molntjänster, inklusive Microsoft 365. I och med att vi tar hand om allt det administrativa och användarsupport kan ni vara säkra på att er IT-miljö alltid fungerar som den ska så att ni kan ägna er åt det som skapar lönsamhet för er verksamhet.

Kontakta oss

Vad kännetecknar en god Användarnära IT?

 • Fungerande hybrida arbetsplatser
  En välfungerande arbetsplats behöver möteshantering och/eller Mötesrum som är anpassade till olika typer av arbetssituationer. Det ska vara möjligt för att en del deltar på distans och andra deltar från mötesrum med rätt teknisk uppsättning som ljud, bild, presentation.
 • Kunnig IT-support
  För att IT-miljön ska fungera effektivt behöver ni som företag ha enkel och nära tillgång till kunnig IT-support som har stenkoll på just er IT.
 • Alltid ha rätt och aktuell hårdvara som lever upp till säkerhets- och användarkrav
  Att byta ut eller ersätta gammal hårdvara kan bli en dyr och tidskrävande process, låt istället en IT-leverantör ta hand om det åt er genom att använda Arbetsplats som tjänst.

Överväger ditt företag att börja prioritera er Användarnära IT?

Genom att investera i sin Användarnära IT och lägga den hos en leverantör med både hög kompetens och rätt resurser skapar man rätt förutsättningar för en välfungerande IT-miljö.

Vill du veta mer om hur Nordlo levererar Användarnära IT till sina kunder? Läs om några av våra kunder som använder vår tjänst:

Vill du komma i kontakt?

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver du support så leta upp ditt lokala Nordlo-kontor på vår kontaktsida >>

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare