Kom närmare
innovation för
SaaS-branschen

Säker IT som stöttar er verksamhet

Säker IT handlar inte bara om tekniska lösningar, utan också om plattformar och lösningar som fungerar tillsammans med verksamheten. Vi vet att ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse lägger grunden för allt vi gör. Genom att förstå de möjligheter och utmaningar som SaaS-branschen står inför så kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för just er verksamhet.

Med Nordlo är alla tjänster konstruerade med säkerheten högt på agendan, för att värna om både er organisation, och era kunder. Vi finns alltid nära till hands under er digitala utveckling och förstår er verksamhet inifrån och ut. En nära partner som stöttar er på resan och navigerar genom framtidens system, processer och flöden.

Proaktiv säkerhet

Visste du att ett av våra datacenter av försvarsmakten har tilldelats en säkerhetsklass så hög att vi inte ens får fotografera runt anläggningen?

Nordlo erbjuder heltäckande lösningar inom IT-säkerheten, med proaktiva metoder för att olyckan aldrig ska inträffa. Hos oss är säkerhet alltid högt upp på agendan och vi kan även utbilda er i IT-säkerhet, med syftet att höja både säkerheten och medvetenheten i er organisation. Genom tekniska lösningar och ledande principer hjälper vi er att identifiera och åtgärda sårbarheter, så att ni alltid kan känna er trygga med ett kontinuerligt uppdaterat cyberskydd.

Och givetvis övervakar vi era system dygnet runt, året om.

Morgondagens infrastruktur

Vi hjälper er att bygga en stabil och skalbar infrastruktur, redo att ta er verksamhet till nya höjder. Med oss som partner kommer er IT-miljö alltid ligga ett steg före – och ni ett steg närmare framtida tillväxt. När det datadrivna fortsätter lägga grunden för vårt digitala samhälle är flexibla IT-tjänster en viktig nyckel för framgång och vi ser till att ni alltid kan nyttja fördelarna med en skalbar IT som enkelt anpassas efter er verksamhets  föränderliga behov.

Säkra molnlösningar för framtiden

Vi hjälper er att ta del av innovationskraften och flexibiliteten som molntjänster möjliggör, oavsett om det är det publika molnet, det privata molnet, där tjänsterna och infrastrukturen finns i säkra datacenter i Sverige eller om ni väljer en hybridlösning som kan kombinera det bästa ur båda världar.  

  Läs mer om våra tjänster

En servicedesk i världsklass

Tack vare vårt verksamhetsnära arbetssätt har vi byggt en servicedesk i världsklass, med ett genuint engagemang för att förstå användarnas behov. Vår proaktiva supporthantering innebär en kundnära kontakt för samtliga applikationer.

Kontakta oss

Några av våra kunder inom SaaS-branschen

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa SaaS-företag till en trygg och stabil IT-miljö som skapar utrymme för att växa. Här är ett urval av Nordlos kunder inom SaaS-branschen:

Läs mer om digitala lösningar för SaaS-bolag

Radar leverantörundersökning 2022

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och tio år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Vill du veta mer om hur vi fungerar som er IT-partner? 

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera hur Nordlo kan fungera som er IT-partner? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Jonas Forss
Säljchef, Nordlo i Stockholm
Tel: 072 206 54 27
jonas.forss@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare