Nätverkskonsult till Gävle

Vill du arbeta långsiktigt på ett företag med höga framtidsambitioner i en kultur där alla hjälps åt? Vi söker en nätverkskonsult som kan hjälpa våra kunder att lösa nätverksproblem, göra förbättringar och stötta i de utmaningar som följer med utökning av nätverk.

Kontaktperson: Se till höger, i samarbete med Academic Work.

Rollen är varierande och består av både korta och längre projekt alternativt att du är uthyrd ute hos kund på heltid under en längre tid. Enligt vår kultur hjälper vi medarbetare varandra, och det finns alltid stöttning att få i din roll.

Som nätverkskonsult kommer dina arbetsdagar att variera. Du utgår efter de uppdrag som kommit in och hjälper kunden att ta fram en lösning som passar just dem och deras behov. Det gäller exempelvis att felsöka kring nätverk som inte funkar, kan förbättras eller att du tar fram bra lösningar vid utökning av nätverk. Du arbetar både remote och ute hos kund. Du kommer att arbeta i exempelvis Microsoft och Linux-miljö samt med Cisco-produkter.

Förkunskaper:

  • LAN, WAN och Wifi, samt förstår uppbyggnaden av nätverk och dess uppgift
  • Genom arbete eller studier arbetat med Cisco-produkter, framförallt brandväggar
  • Har förståelse av TCP/IP och OSI-modellen
  • Har kunskaper om DDI (DNS, DHCP, IPAM)
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • Har B-körkort
Nätverkskonsult till Gävle

Det är meriterande om du:

  • Har certifiering inom nätverk
  • Har erfarenhet av Cisco ASA, Cisco Meraki, FortiGate, HPE/Aruba networks

Vi vill att du har ett brinnande intresse för att arbeta inom IT. Då du arbetar nära dina kollegor söker vi dig som har lätt för att samarbeta med andra. Du är också mån om att ha nöjda kunder varav det är viktigt att du är serviceinriktad och ansvarstagande. Du har ett strukturerat arbetssätt, är kvalitetsmedveten samt gillar ordning och reda.

Tjänsten passar dig som ser denna tjänst som en start på något långsiktigt. Vi växer och målsättningen är att bli nordisk marknadsledare inom IT-struktur, molntjänster och digitalisering. Visar du framfötterna finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Frågor kring tjänsten besvaras på gav01@academicwork.se.

Ansök här