Microsoftspecialist

Behöver du en ny utmaning? Har du en förmåga att snabbt växla mellan användarnära funktioner och infrastruktur? Tycker du om att arbeta i team och vara en förebild? Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en Senior Lösningsarkitekt till vårt team i Göteborg. Ansök idag!

Om rollen
Som arkitekt ansvarar du för att definiera, planera och utveckla tekniska lösningar för våra kunder. Detta förutsätter att du kontinuerlig har en aktiv dialog med våra kunder. Du kommer också att agera rådgivare och vara en viktig del i utvecklingen av vårt arbete med Microsofts produkter. I rollen ingår även arbete med informationshantering och informationssäkerhet.

Om dig
Vi söker dig som har stor erfarenhet av tjänsterna inom Microsoft-portföljen, gärna med fokus på Office 365 och Azure. Du är en innovativ person som brinner för automation och effektivisering och har förmågan att förstå kundens verksamhet och därigenom erbjuda bästa tekniska lösning. Du är serviceinriktad, gillar kundkontakt och har viljan och drivet att utvecklas. För att trivas med rollen ser vi gärna att du har arbetat i större Microsoft-miljöer med såväl migreringar som med drift och förvaltning.

Microsoftspecialist

Kvalifikationer
Vi ser att du:

  • Har djup kompetens inom Azure och Public Cloud
  • Har djup kompetens kring Microsofts portfölj och förmåga att förstå hur tjänsterna hänger ihop tekniskt
  • Har kunnande inom informationsarkitektur och systemförvaltning
  • Certifieringar inom: O365, Azure, Identity, EMS eller Intune är meriterande.


Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse 

Ort
Göteborg

Sista ansökningsdag
2019-08-16

Ansök här