Linuxspecialist

Arbetsuppgifter
Behöver du en ny utmaning? Har du en förmåga att ständigt hitta nya smarta sätt att förbättra? Tycker du om att arbeta i team och gillar kontakten med kollegor och kunder? Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en Linuxspecialist till vårt team i Göteborg. Ansök idag! 

Om rollen
Som specialist kommer du att arbeta med att ständigt hitta nya, smarta sätt att förbättra serversystem samt upprätthålla drift och underhåll av Linux Server och tillhörande middleware (till exempel Apache, DockerAnsible, Databas, OpenStack) i våra kunders plattformar. I rollen kommer du delta i förbättringsworkshops och projekt tillsammans med kunder, projektledare och arkitekter.

Om dig
Vi söker nu en driven Linuxspecialist med minst 4 års erfarenhet från drift och projekt i Linuxmiljö. Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som har stor kompetens inom Linux-området och sätter kundens verksamhet före den senaste tekniken. Du ser fördelarna med att arbeta i team och gillar ett nära arbete med dina kollegor och kunder. Som specialist ser vi gärna att du har en bred kunskap och känner ett ägaransvar över servrar och system.

 

Linuxspecialist

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har arbetat med några utav följande: 

  • Virtualiseringsteknik så som Docker, KVM, OpenStack  
  • Central Configuration så som Puppet eller Ansilbe 
  • Middleware, så som MySQLMariaDBPostgreSQL 
  • Programmeringsspråk, så som Java, Phyton, Perl, C/C++ och PHP 
  • Linux-dialekterna Red Hat, SuSeDebian och/eller Ubuntu 
  • Nätverk, web/applikationsservrar och databaser 


Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse 

Ort
Göteborg 

Sista ansökningsdag
2019-08-16

Ansök här