IT-säljare till Eskilstuna

Är du en säljare med social kompetens och känsla för affärer? Vill du vara med och digitalisera Eskilstuna? Då behöver vi dig. Nu söker vi fler kunniga, drivna och engagerade medarbetare som förstärker vårt team i den växande fas vi är inne i.

Vi söker dig som har några års säljerfarenhet och besitter förmågan att etablera långvariga relationer som bygger på förtroende. Du har ett stort intresse för att göra affärer och har såväl social kompetens som ekonomisk förståelse. Du är van att vårda kundrelationer och duktig på att öppna nya dörrar. Ett kontaktnät bland våra potentiella kunder är meriterande. Vi ser att du har grundläggande tekniska kunskaper och intresse för vårt produktsortiment. Erfarenhet inom branschen är meriterande men inget krav.

Dina huvudsakliga uppgifter:
– Försäljning
– Mötesbokningar
– Kundbesök
– Kundutveckling/kundansvar

För att passa i rollen som säljare så är du handlingskraftig, utåtriktad och engagerad. Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas. Då mycket tid är ute hos kund så ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta men även att du klarar av självständigt arbete. Erfarenhet från företagsförsäljning och att leda projekt är meriterande. B-körkort är ett krav.

IT-säljare till Eskilstuna

Vi erbjuder dig:

  • Ett utvecklande jobb
  • Möjlighet att jobba med IT-lösningar
  • Möjlighet att utveckla våra kunder
  • Ett drivet och glatt gäng som stöttar dig

Vårt kontor i Eskilstuna har idag 12 anställda och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom företaget. Tillsättning av tjänsten sker så fort som möjligt och urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Kontakt