Ekonomiansvarig till Borås

Till vårt kontor i Borås söker vi nu en driven och kompetent ekonom. Ta chansen att bli del av ett framgångsrikt bolag i en växande koncern.

Kontaktperson: Martin Westberg

Tjänsten som ekonomiansvarig kräver att du har praktisk erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande redovisning samt bokslutsarbete. Du kommer att ansvara för bokföringen för två bolag i vår koncern. Tjänsten är placerad i Borås och du rapporterar till VD. Rollen innebär även närvaro på kontoret i Halmstad någon dag per månad.

Du är civilekonom med minst fem års erfarenhet. Dina Excel-kunskaper är goda och du har intresse för system. Du är van vid, och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med höga krav, där samarbetsförmåga och prestigelöshet är nyckelord.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ekonomiskt ansvar för två bolag
  • Löpande bokslutsarbete innebärande avstämningar av balanskonto, kontroll av periodiseringar samt registrering av bokföringsordrar, leverantörsfakturor och fakturering.
  • Månads- och årsbokslutsrapportering till moderbolaget samt upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Skattedeklarationer
  • Löner
  • Uppföljning och analys av bolagens resultat
  • Support mot verksamheten gällande ekonomiska frågeställningar
  • Delaktighet i utveckling gällande processer, rutiner och samarbete med övriga avdelningar
  • Det är meriterande om du har erfarenheter av NAV

Ekonomiansvarig till Borås

Om oss

Vi är en av de ledande aktörerna inom IT och digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Vi är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Sedan juni 2018 är vårt Boråskontor del av Nordlokoncernen som har som målsättning att bli en nordisk marknadsledare inom IT-infrastruktur, molntjänster och digitalisering. Vi är inne i en expansiv och spännande fas. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Kontakt