HemOrio tecknar nytt avtal med Nordlo

Dela i sociala medier

Orio tecknar nytt avtal med Nordlo

Med fortsatta krav på hög tillgänglighet och effektivisering tecknar Orio ett nytt 5-årsavtal med Nordlo. Avtalet innefattar stora delar av IT-miljön inom såväl infrastruktur som applikation för att stötta Orios fortsatta digitaliseringsresa.

– Vi väljer att fortsätta vårt starkt etablerade samarbete med Nordlo som varit en viktig IT-partner för oss under vår resa med utvecklingen av Orio. Samarbetet har byggt på närhet och engagemang för tillgänglighet och effektivisering av vår verksamhet, vilket är avgörande för att vi ska få den leverans vi eftersöker, berättar Leif Karlsson, CIO på Orio.

Sedan Orios utträde från sin tidigare ägare GM har Nordlo haft en roll som huvudleverantör av IT för det globala reservdels- och logistikföretaget. Redan från starten har man intensivt arbetat med flera komplexa projekt och utmaningar för att stärka Orios affärsverksamhet. Resultatet har varit fler lyckade digitaliseringsprojekt som ökat effektiviteten, stärkt konkurrenskraften och samtidigt minskat kostnader.

– Vi ser det nya avtalet som en förlängning av ett långt och fruktbart samarbete där vi fått möjligheten att följa med på Orios resa som ett fristående bolag från tidigare GM. Vi sätter stort värde på samarbete nära kunden och dess verksamhet då det skapar förståelse för hur vi på bästa sätt kan stötta och effektivisera, säger Mats Franzén, vd Nordlo i Göteborg.

Vill du veta mer – kontakta:
Mats Franzén, vd Nordlo i Göteborg, 070-333 15 59, mats.franzen@nordlo.com
Leif Karlsson, CIO Orio, 070-085 30 76, leif.karlsson@orio.com

IT-bolaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för nationella såväl som internationella organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare