HemNya IT-bolaget Nordlo satsar i Nyköping och nyanställer fem personer

Dela i sociala medier

Nya IT-bolaget Nordlo satsar i Nyköping och nyanställer fem personer

Office IT-partner i Nyköping blir Nordlo. Med nya finansiella muskler i bagaget ska bolaget dubbla omsättningen på tre år och i Nyköping börjar bolaget med att anställa ytterligare fem personer.

– Med en stor koncern i ryggen blir vi ännu bättre på att hjälpa lokala kunder. Vi nyttjar resurser från hela koncernen och gör det enkelt och effektivt för företag och organisationer här i Nyköpingsområdet att använda dem, säger Anders Strömsten, vd på Nordlo i Nyköping.

Med 25 medarbetare har Office IT-partner funnits i Nyköping sedan 1992 och är en lokal IT-motor för många företag. Lokala kunder som Klövern, microbryggeriet Nils Oscar, Miltronic och Heda Skandinavien gör att bolaget och medarbetarna är väl etablerade här. Med det nya bolaget Nordlo, som är en sammanslagning av fyra IT-bolag i Sverige och Norge, kommer det att finnas större resurser att hjälpa kunderna att jobba effektivare själva och i sin tur hjälpa slutkunderna att skapa en bättre verksamhet.

Nordlo har en uttalad lokal prägel och med cirka 1 000 potentiella kundföretag i kommunen och grannkommunerna samt närheten till Stockholm ser koncernledningen regionen kring Nyköping som en viktig del i den lokala satsningen. Till att börja med ska fem personer anställas.

– Nordlo tror stenhårt på den lokala prägeln och det känns jätteroligt att direkt anställa och expandera här i Nyköping, säger Anders Strömsten.

Vill du veta mer – kontakta:
Anders Strömsten, vd Nordlo i Nyköping, 0155-29 37 01, anders.stromsten@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare