HemNy VD i Nordlo Malmö

Dela i sociala medier

Ny VD i Nordlo Malmö

Nordlo, Nordens nya IT- och digitaliseringspartner, anställer en ny VD till sitt dotterbolag i Malmö. Ny VD blir Johanna Magnelin, som närmast innehaft rollen som ansvarig för affärssystem på Office Management. ”Vi är väldigt glada för att Johanna vill anta utmaningen, hon har en gedigen erfarenhet och spetskompetens inom flera av de områden som Nordlo kommer dra nytta av för att stärka sin position i Skåneregionen”, säger Fredrik Almén, koncernchef Nordlo.

Johanna Magnelin efterträder Ola Granquist och tillträder som ny VD för Nordlo Malmö den 1 februari 2020. Hon har de senaste åren varit ansvarig för affärssystem på Office Management samt affärsområdesansvarig och vice vd på Office IT-Partner i Helsingborg. Uppdragen i dessa bolag har bestått i att hjälpa företag att digitalisera sina verksamheter. Det har handlat om att förenkla och effektivisera verksamhetsprocesser med automatik, att utveckla och ständigt förbättra stöd- och nyckelprocesser samt att förändra och driva innovation med stärkt konkurrenskraft som resultat. ”Det är en riktigt rolig utmaning att anta vd-rollen för Nordlo Malmö. Jag brinner för att träffa företag, förstå deras verksamhet och hitta lösningar som gör deras vardag enklare och mer lönsam med hjälp av IT”, säger Johanna Magnelin, ny vd Nordlo Malmö.

Nordlo Malmö AB består idag av cirka 20 medarbetare. Bolaget levererar i huvudsak tjänster inom infrastruktur (molntjänster, nätverk, drift, förvaltning) och arbetsplats, som handlar om att ge medarbetare rätt IT-stöd i form av datorer, mobila enheter, licenser och support för desamma. Förutom rekrytering av ny vd har Stefan Cumtell rekryterats till ny försäljningschef. ”Att stärka upp Nordlo Malmö är ett led i vår satsning på Skåneregionen, där vi även tittar på andra tillväxtalternativ”, säger Fredrik Almén, koncernchef Nordlo.

För mer information
Fredrik Almén, koncernchef Nordlo, fredrik.almen@nordlo.com, 070-333 15 59
Johanna Magnelin, vd Nordlo Malmö, johanna.magnelin@nordlo.com, 073-239 20 11

Om Nordlo
Nordlo, en nordisk och lokal IT- och digitaliseringspartner, är en sammanslagning av svenska Zetup, Office IT-Partner, Dicom, Netcomp och norska IT total. Med fokus på närhet till kundens verksamhet ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,3 miljarder SEK.
nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare