HemNy IT-koncern skapas tillsammans med Office IT-Partner i Jönköping

Dela i sociala medier

Ny IT-koncern skapas tillsammans med Office IT-Partner i Jönköping

Office IT-partner i Jönköping blir nu Nordlo. Med nya finansiella muskler ska bolaget expandera kraftigt i Jönköping och satsar framförallt på att hjälpa små- och medelstora företag på bred front.

– Nordlo Jönköping ingår nu i en koncern men kommer fortsatt vara ett lokalt bolag med samma människor, nära kundrelationer och korta beslutsvägar. För oss är det superviktigt att vara nära kunden och förbli snabbrörliga och flexibla i leveranserna till våra kunder. Det här känns otroligt roligt, spännande och samtidigt tryggt att ha en stark part i ryggen samtidigt som vi fortsatt är ett lokalt bolag som vi driver från Jönköping, säger Paula Ahlander, vd på Nordlo i Jönköping och Tranås.

Office IT-Partner i Jönköping med sina 40 medarbetare är en viktig lokal IT-leverantör för många företag och organisationer i kommunen. Bolaget levererar högteknologiska konsulttjänster och flexibla helhetslösningar för allt som en modern arbetsgivare kräver idag inom; hosting, arbetsplats, mötesrum, print och telefoni. Kunderna återfinns i alla branscher, vilket har gjort bolaget med sina 20 år till en lokalt väletablerad spelare i Jönköping. Den nya koncernen är en sammanslagning av svenska Office IT-Partner, Zetup, Dicom, och norska IT total.

– Det här känns helt rätt, vi kommer nu på ännu bredare front kunna hjälpa våra kunder att utvecklas med våra specialistkompetenser, ökade resurser och bredare erbjudande – både de kunder som finns här lokalt men också de som har verksamhet i övriga delar av landet och i Norden. Min övertygelse är att det kommer att gynna både kunderna och det lokala näringslivet här i stan, säger Paula Ahlander.

Vill du veta mer – kontakta:
Paula Ahlander, vd Nordlo i Jönköping och Tranås, 036-440 07 02, paula.ahlander@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare